• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
CAROLINE, edytowałam posta wcześniej

Ja również kładę się spać.

aaaa
...pochwalę się, że w końcu, PIERWSZY raz po porodzie ogoliłam nózki i szanowną!:-D Wiem, wiem... wstyd :zawstydzona/y:, że z takimi chaszczami... :szok::rofl2:hehe 2 maszynki zużyłam..
:sorry2::-D papa założę się, że przyśni mi się Yeti hahah

Jos dobrej nocki :)

Libby ja tak dumam kiedy swoja szanowna ogolic ? narazie sie boje , ze pojade po cieciu czyc cos ... szwy rozpuszczone co prawda , ale moze poczekam jeszcze :) napewno na 7ego listopada musze byc wygolona :-D w koncu do gina ide ;-)
slodkich snow !

Oliwka oj napilabym sie winka :-D

Cześć Baby :-)

Lili, zazdroszczę wyspania!!!

Cała dzisiejsza nocka do doopci... :-( Taka podekscytowana jestem dzisiejszym usg, że jak zasnęłam o 23:00, tak obudziłam się o 2:00 w nocy. Później do 5 rano było tylko przewracanie się z boku na bok... A jak w końcu zasnęłam drugi raz, to nie wiem kiedy i budzik zadzwonił :dry:

Ale tyle dobrego, że usg mam na 9:30 :laugh2: Nie muszę całego dnia czekać na nie i stresować się... No i możliwe, że obsuwy w czasie nie będzie też bo to ranek i że panie pielęgniarki robiące usg będą w dobrym nastroju, bo piątek :-p

Ehhhhh widzę, że temat spania na tapecie....Serg, Mary nie martwcie się - u mnie też nie taki miód...Jestem na tyle wyspana na ile można być wyspanym przy karmieniu i przewijaniu co dwie godzinki w nocy :-) Ale ważne, że między karmieniami było spanie - to już dużo....

Serg no czekam na wieści po usg!!!! Trzymam kciuki!

reklama
dobry ;-)

na 12sta mam dermatologa :-D niech mi zrobi cos z tymi syfkami :-D ;-)

A była K... cały czas wypytuje o niego czy wpadne z nim na kawe . Wczoraj chciała zebysmy wpadli o 19stej z małym do niej na piwo nalegała.
No i z dnia na dzien dowiaduje sie całkiem nowych rzeczy o K ktorych nie wiedziałam przez 3 lata bycia ze sobą. Niezły amancik z niego i babiarz. To tyle ;-)

Mary oj nie wyspana Ty ;**
Rurka oby katarek i tez zniknął.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry