• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale mi się zdjęcie Danielka zaplątało...

Rurko-kochanie nie denerwuj się przeziębieniem-nie jest niebezpieczne pod warunkiem że nie będziesz używać mocnych leków-lepsze są domowe sposoby

Paulinka super foty :) a mala jakie oczy wielkie zrobila ehehe , no i Danielek slicznosci na traktorku :))) juz o was nie wspominajac , super rodzinka !!

Sergi temp. lepiej nie miec , ja raz bylam przeziebiona , leczylam sie naturalnie przeszlo malemu nic nie jest :)
wygrzewaj sie herbata z miodem , cytryna , ja czosnku troche pojadlam , ale sa przeciwnicy ... do tego zakrapialam poduszke olejkiem zeby lepiej sie oddychalo :) wapno witamina C
a na gardlo jakies naturalne do ssania dostalam tabletki z wyciagu z miodu
aha i zrobilam sobie cyrop z cebuli :)

Ostatnia edycja:
właśnie Rurka-Asionek mi przypomniała- syropek z cebuli-dobry dla dzieci i ciężarnych-średnia cebula, z dwa ząbki czosnku-drobno siekasz i mieszasz z 2 łyżkami miodu-odstawiasz w ciepłe miejsce-kaloryfer polecam- i pijesz ten soczek

Libby-ja też właśnie dumam nad użyciem śliniaków;)
a co do lumpków-uwielbiam pogrzebać;)

jejku Stefanek też ma niezłe spojrzenie

a mi znów stopki marzną, chyba pójdę po drugą parę skarpetek...muszę sobie takie kapcie baleriny kupić

Ostatnia edycja:
Półki z pościelą, firanami i kocami umyte i wszystko równiutko poukładane. Czysta przyjemność. Otworzyłam komodę z moimi ciuchami i...... przeszłam do rzeczy mojego Pana :-D

PAULINKO, niektórzy mówią, że upiorne. Właśnie okręca się wokół mojej nogi. Sęp jeden. Pewnie chodzi za nim wspomnienie wczorajszego mięska. Nie ma tak dobrze! Ma suche w misce i nic więcej nie dostanie dopóki nie zje tego.

Ostatnia edycja:
Asionek - dzięki, kochana! Już niedługo, ale na końcówce najgorzej... :sorry2:

Sergeevna - gratki udanej wizyty!

Rurka - zdrówka dla Ciebie!

Jeju, dziewczyny, mam taki ból w kroczu, ze mam wrażenie, ze mnie rozerwie! :-(:zawstydzona/y::sad:

Libby-kocham takie bestyjki jak Stefan-cwaniaczek z niego;)

Mary-a może skontrolujesz się u lekarza,co?
nie chcę cię martwić ale poród wcale mniej bolący nie jest:sorry2:my kobiety to się mamy z tymi ciążami i porodami

Mary-a może skontrolujesz się u lekarza,co?
nie chcę cię martwić ale poród wcale mniej bolący nie jest:sorry2:my kobiety to się mamy z tymi ciążami i porodami

Paulina - w poniedziałek mam wizytę u mojego lekarza, ale pewnie mi powie, ze to wszystko normalne. Dobra z niej kobieta, ale tu taki mają system... :baffled: Tu nie badają też ginekologicznie, więc nt. szyjki nic się nie dowiem. :dry: Ufff, to pewnie skurcze przepowiadające... Przyznam, że są coraz bardziej bolesne!

reklama
Dzięki kobietki. Tylko katar mi został, temperatury już nie mam. Do swojego gina oczywiście dzwoniłam, kazała paracetamol, tabletki na gardło, rutinoscorbin i tyle. Za tydzień powinnam iść po zwolnienie więc chyba się na dodatkową wizytę umówię...

A Wasze maleństwa piękne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry