• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam na chwilkę z tycią de Lur. Przerwa :)))) Mała ululana :) Mi się oczy zamykają, ale muszę dalej ogarniać bajzel przeprowadzkowy, wyśpię się kiedy indziej ;)))

lili odpocznij jakoś... pamiętam jak mnie wykończył taki maraton spraw tydzień po porodzie :sorry2:

pysia Wiedziałam ! Bawię się w genetyka amatora ;))) Niestety sama nie mam żadnych danych dotyczących połowy swojego rodu (ze strony ojca, jego też zresztą nie widziałam) więc zżera mnie ciekawość co do tego kolorku ślepków mojej żabulki..ale muszę poczekać, nic tu nie wyliczę :-p
Widzisz, a moja od wczoraj się rozespała trochę - potrafi już ze dwie godziny pod rząd przespać :-)

Ale dzisiaj dzień deszczowy.... najchętniej bym się zagrzebała pod kocyk z książką i maleńką obok ... :) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Pysiu ;-)
Dzisiaj już lepiej się czuję, gorączka spadła do 37, gardło mniej boli, pozostał katar. Byłam u pracodawcy, dałam zaświadczenie o ciąży, powiedziałam o zwolnieniu i nadzwyczaj dobrze to przyjął :-D

Kocurku trochę tak... Teraz tylko czekać aż poznam swoją zastępczynię :)
A dzisiaj dzwoniła do mnie babka z zespołu szkół u nas w mieście i mi proponowała pracę pedagoga, to jej mówię, że już pracuję, to ona, że na pewno byśmy godziny dostosowali, na to ja jej, że w ciąży jestem i na zwolnienie zaraz idę, na to babka: "aaa chyba, że tak...":-D:-D:-D

No patrz rureczka - jesteś rozchwytywana, a Ty w ciąży :-D No jak mogłaś :-p

Oj zmykam, bo spod kołderki ostrzegawcze dźwięki już mnie dochodzą ;))) Chyba nie posprzątam hehe

reklama
:-( kurcze nie wiem co Ci napisać, bo pocieszanie nie ma sensu, współczucie tylko może Cię rozdrażnić, ale wiedz, że zawsze tu jestem JA i wszystkie dziewczyny, żeby o swoich smutkach napisać, chcę dodać otuchy, jestem z Tobą :tak: :* <przytulam>

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry