paulina.pro
Fanka BB :)
hej kobietki-ja przelotem
Libby-ja też dzisiaj słomiana wdowa-mąż na uczelni
, ucałuj Maciusia w dniu jego święta i miłych łowów ci życzę-też bym chciała kilka zielonych papierków
-na szczęście wczoraj macierzyńskie wpłynęło...
Maja coś strasznie wczoraj wieczorem płakała i połykała dziwnie ślinę-jakby ją gardełko bolało...na szczęście dzisiaj lepiej a ja próbuje skuteczniej walczyć z jej katarem
Wiolka- hej, jak się czujesz? namówiłaś już męża na poduchę rogala?
bo chcę go się pozbyć-porządki przedświąteczne w szafie, Libby mnie zmotywowała
Lilu-nie martw się, ja czasami czuję bardzo podobnie odnośnie opieki nad dwójką malucha i czasami jak ktoś zabiera Danielka na spacer a ja zostaje z Mają-mam prawie wakacje-straszna ze mnie matka
...
a ja zapisuje się do statystyk że drugi poród może być szybszy, z Danielkiem pierwsze skurcze poczułam ok 1 w nocy a Danio urodził się 17.25, Maja zaś- pierwsze skurcze ok 8 rano a urodziła się o 19.20
pozdrawiam i miłej soboty
Libby-ja też dzisiaj słomiana wdowa-mąż na uczelni
Maja coś strasznie wczoraj wieczorem płakała i połykała dziwnie ślinę-jakby ją gardełko bolało...na szczęście dzisiaj lepiej a ja próbuje skuteczniej walczyć z jej katarem
Wiolka- hej, jak się czujesz? namówiłaś już męża na poduchę rogala?
Lilu-nie martw się, ja czasami czuję bardzo podobnie odnośnie opieki nad dwójką malucha i czasami jak ktoś zabiera Danielka na spacer a ja zostaje z Mają-mam prawie wakacje-straszna ze mnie matka
a ja zapisuje się do statystyk że drugi poród może być szybszy, z Danielkiem pierwsze skurcze poczułam ok 1 w nocy a Danio urodził się 17.25, Maja zaś- pierwsze skurcze ok 8 rano a urodziła się o 19.20
pozdrawiam i miłej soboty