• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też,chociaż te cholerstwa wyłażą ze mnie na tle nerwowym,jak byłam małą też to miałam ale wtedy żaden lekarz nie wiedział co mi jest...

Znalazłam przypadkiem całkowitym prezent na Oliwkowe urodziny:)
Kupiłam jej kartę Incognito,czyli zero banku,rachunku itp,karta płatnicza bez danych,na doładowania:)
Płaci się tylko jednorazowo za wydanie karty:) I jeszcze w promocji bo zamiast 53zł zapłaciłam 23:)
Będę jej tam kieszonkowe przelewać:)
A w jej urodziny dam kartę i doładuję np 100zł

reklama
Ja też,chociaż te cholerstwa wyłażą ze mnie na tle nerwowym,jak byłam małą też to miałam ale wtedy żaden lekarz nie wiedział co mi jest...

Znalazłam przypadkiem całkowitym prezent na Oliwkowe urodziny:)
Kupiłam jej kartę Incognito,czyli zero banku,rachunku itp,karta płatnicza bez danych,na doładowania:)
Płaci się tylko jednorazowo za wydanie karty:) I jeszcze w promocji bo zamiast 53zł zapłaciłam 23:)
Będę jej tam kieszonkowe przelewać:)
A w jej urodziny dam kartę i doładuję np 100zł

moze byc na tle nerwowym niestety ...

super pomysl z ta karta :)

Nastawiam się na szybki poród czyli ok.12godz. :-D Ma być synek:-D:-D:-D, ale ja jakoś nie do końca w to wierzę, już niedługo zobaczymy

napewno chlopczyk bedzie !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
chyba zadko sie myla , czesciej u dziewczynek cos moze wyrosnac chyba ....:)

Przepraszam, ze tak późno wlatuję, ale właśnie wróciliśmy ze szpitala. Miałam dziś ten babyshower i mimo, ze czułam się fatalnie, to musiałam jakoś wyczekać do końca aż goście sobie pójdą...
Od razu potem pojechaliśmy na IP, a z IP wysłali nas do szpitala, w którym będę rodzić (35 km od nas). Oczekaliśmy się okropnie długo na lekarza, który był przy operacji... :baffled::no: Ale wszystkie badania mi zrobili, podłączyli też KTG, zrobili USG i zbadali ginekologicznie. Niunia się przekręciła i jest teraz ułożona pośladkowo. :zawstydzona/y: Waży ok. 10% poniżej średniej, czyli 2400 g i przewidują, ze do terminu może ważyć ok. 3200-3300 g. Ogólnie wszystko OK, skurcze nieregularne, szyjka zamknięta. Za tydzień znów do szpitala sprawdzić, jak niunia przybiera na wadze i czy się obróci.

Teraz zmykam spać, bo dosłownie padam na twarz!
Dobrej nocki i dziękuję za słowa wsparcia!

Oliwka dziękuję za tego posta z wczoraj!!!

Asionku a o jakich herbatkach myślisz??? Dla siebie czy dla dzidzi???

Agapa rozumiem Twoją niepewność - ja też nie wierzyłam, że będzie dziewczynka :-) A jednak!!!!

Mary
dobrze, że wiesz na czym stoisz!!! Coś czuję, że jak jest u Ciebie ułożenie pośladkowe to będzie cesarka kurcze....Ale to przynajmniej ustalisz termin i będziesz znała datę porodu! A może jednak mała się ułoży jak trzeba...Trzymam kciuki! Ważne, że szyjka zamknięta!!!!

reklama
Dzień dobry!

Carolineee - dzięki!

Mary
dobrze, że wiesz na czym stoisz!!! Coś czuję, że jak jest u Ciebie ułożenie pośladkowe to będzie cesarka kurcze....Ale to przynajmniej ustalisz termin i będziesz znała datę porodu! A może jednak mała się ułoży jak trzeba...Trzymam kciuki! Ważne, że szyjka zamknięta!!!!

Lil - dzięki, kochana! Ja zapytałam o tę ewentualną cesarkę i powiedziałam, że do tej pory byłam nastawiona na poród SN. Ginka powiedziała, że o ile tylko będzie u mnie możliwość porodu SN przy takim ułożeniu, to ta próba będzie podjęta. Ale przy ułożeniu pośladkowym to ja naprawdę wolę cesarkę!!! :zawstydzona/y: Tu jednak nie wysyłają tak łatwo na cesarkę, najpierw próbują odwrócić dziecko, potem pewnie jakieś inne sztuczki i próba porodu SN mimo wszystko... :baffled::zawstydzona/y: Jest szansa, ze jeszcze się odwróci - mam nadzieję. Za tydzień znów do szpitala i sprawdzimy to. Jeju, już jestem taka zmęczona, ze na nic nie mam siły ani ochoty... Myślę, że jednak to jeszcze potrwa i raczej dociągnę do terminu... Ściskam Cię mocno, kochana i dziękuję za słowa wsparcia!

Oczywiście, cały czas ręce mnie bolą i drętwieją, pisząc tego posta robię przerwy co 5 słów!!!
:no::zawstydzona/y::-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry