Asionek31
Fanka BB :)
Asionku z tą kupą to nie wiem w sumie - niby herbatka z kopru jest dobra - ja piję herbatkę laktacyjną - tam też jest koper - widzę, że czasem mała też się męczy z kupką - ale nigdy nie trwa to kilka godzin....Może to kolki u Twojego maluszka??? W Polsce podaje się esputicon, infacol, bobotic - nie wiem co jeszcze...Tylko i tak wszystko dopiero po 1 miesiącu...może jakiś masaż brzuszka? okłady z ciepłej pieluszki???
kolki chyba sa raczej pod wieczor ?? moj placze od switu , do teraz
masaze , zginanie nozek i inne nie pomagaja
Asionek - słyszałaś może o kropelkach Sab Simplex? Wiem, ze działają na kolki, więc jeśli to to, no to może warto spróbować?
SAB SIMPLEX drops suspension 30ml
Tylko, ze one chyba nie są dostępne w PL i trzeba je zamawiać za granicą, ale może we Francji są?
mam te krople i chyba zaczne dawac , bo niby sa po 1 miesiacu , ale jak maly ma sie tak meczyc , a my z nim to ja wymiekne
Asionek, w Hiszpanii jest Eupeptina Polvo,proszek który rozrzedza kupkę,działa w połączeniu z mlekiem,to jest dla maluszków od urodzenia chyba.Ninka miała to przepisane.Jest bez recepty,zobacz u Was w aptece.
Wydaje mi się,że we Francji też powinien być.
tylko maly nie ma twardych kupek
gazy go mecza i nie moze tej kupy wudusic , i drze sie przy kazdym baku jak opetany