E
EEnil
Gość
Rurka chyba w pracy,też usprawiedliwiona
Lil,nie wiem Kochana,odstawienie nie ale zamiana na inny lek i owszem.
Na 19 mam wizytę więc zobaczymy co zarządzi Pan doktor.Pewnie monitoring...zapowiedział mi wcześniej,że zaleca monitoring przez 3 miesiące,jak z tego nic nie wyjdzie to wtedy dokładniejsze badania,leki itp.
Paula,byłam w Coccodrillo,nie ma chłopięcych kapci,może coś im zjedzie z nową dostawą to Pani mi odłoży
Lil,nie wiem Kochana,odstawienie nie ale zamiana na inny lek i owszem.
Na 19 mam wizytę więc zobaczymy co zarządzi Pan doktor.Pewnie monitoring...zapowiedział mi wcześniej,że zaleca monitoring przez 3 miesiące,jak z tego nic nie wyjdzie to wtedy dokładniejsze badania,leki itp.
Paula,byłam w Coccodrillo,nie ma chłopięcych kapci,może coś im zjedzie z nową dostawą to Pani mi odłoży
Już mnie tak wkurza to podejście czasami!!! Nie zwykłam narzekać na tutejszą służbę zdrowia, socjalnie wszystko jest też super zorganizowane, porody ze świetnym wspierającym personelem, pełna oferta znieczuleń za darmo... Ale jeśli chodzi o samo prowadzenie ciąży... 

Ja to i tak miałam masę USG i nawet mi się badanie ginekologiczne w szpitalu trafiło!!! Ale cokolwiek się ze mną działo, to słyszałam, ze to normalne w ciaży i że minie po!!!
Może się okazać jednak, ze te problemy z bólem i drętwieniem rąk będą wymagały operacji, jeśli po ciąży nie minie...
No, ale do tego czasu to ja chyba wykituję! Do tego wszystkiego jakieś przeziębienie mnie rozkłada, gardło czerwone i boli, katar... Jeju...