paulina.pro
Fanka BB :)
Agapa a u gina byłaś?albo czy się wybierasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek my mamy tą rurkę i kilka razy jej używałam, efekt byl natychmiastowy, cisza i spokój i nie było potem żadnych problemów. Może spróbuj też dawać probiotyk jakiś i delicol to też pomaga
Cześć Dziewczyny,
A o mnie nikt nie pamięta?? Smutno mi...
Zizi ja pamiętam-tak bardzo bym chciała, żeby na wątku nowe fasolki się pojawiły...zaciskam kciuki za wszystkie nasze staraczki......Trochę się martwię, że się zrobiło za dużo rozmów o dzidziach...
hej powróciłam po masażu-ale mi dobrze...kręgosłup wymaltretowany przez panią Gosię
Asionek-herbatkę na laktację to polecam z apteki, taką niegranulowaną (są strasznie słodkie)-ja miałam taką
Herbatka ziołowa, dla matek karmiących wspomagająca laktację, 25 saszetek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
smaczna była i niesłodka-chociaż chyba hipp ma też w saszetkach...
Ja dziś krótko. Byłam z córką na testach alergicznych i tam na kilka sekund ale jednak zemdlałam. Skurcze dziś trzymają od rana![]()
:-( Muszę czekać do porodu i wóczas będzie lepiej!... 
Na te kontrole to tu się chyba towarzysko chodzi! Jeszcze trochę i w jakąś depresję popadnę... :-