• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulinka potwierdzam, że herbatka dobra!!!!

Zizi dziś to chyba każdy tu coś o depresji pisał :-( Taki czas niestety i widać, że każdego dopada - czy to na etapie starań, czy w ciąży, czy z małą dzidzią...Ale jakoś musimy się trzymać...Słońce na pewno niedługo się pokaże!!!

Kocurku hejka!!!! Ciekawa jestem jak Wasz domek wygląda...Ile pokoi?? Ile metrów??? Na pewno cud miód! Tylko się zastanawiam skąd Ty bierzesz na to wszystko siły miesiąc po porodzie??? A tak w ogóle to buziaczki dla Małej Czarnej z okazji ukończenia pierwszego miesiąca!

Ja dziś też lekko chaotycznie piszę...Właśnie sobie uświadomiłam, że mi gdzieś Pysia mignęła wcześniej!

Pysiu jak się czujesz??? Wyspana??? Dzidzi brzuszek nie boli???

Paulinka a Twój synek chodzi do przedszkola czy siedzisz cały dzień z dwójką dzieci???

Kocurku a Ty nie chcesz się skusić na masaż jakiś???

Kocurek supere , ze juz na nowym domku :) podziwiem , ze dajesz rade z mala jeszcze to wszystko ogarniac :)
wspolczuje tych problemow z rekoma :( oby wam dziewczyny przeszlo !!

Asionek my mamy tą rurkę i kilka razy jej używałam, efekt byl natychmiastowy, cisza i spokój i nie było potem żadnych problemów. Może spróbuj też dawać probiotyk jakiś i delicol to też pomaga

ciekawe czy tutaj maja te rurki ?? pewnie nie i z Pl trzeba ciagnac ... ehh wkurza mnie to , ze nie mam tutaj takiego wyboru i wszystko musze przesylac co trwa i jest kosztowne jakby nie bylo :/

Cześć Dziewczyny,
A o mnie nikt nie pamięta?? Smutno mi...

pamietamy :) nie smuc sie !! no i masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie :))

Zizi ja pamiętam-tak bardzo bym chciała, żeby na wątku nowe fasolki się pojawiły...zaciskam kciuki za wszystkie nasze staraczki......Trochę się martwię, że się zrobiło za dużo rozmów o dzidziach...

tez kurcze czasami wlasnie mysle , ze za duzo o malym pisze :(
ale na dzien dzisiejszy ( oprocz wkurzajacego meza ) to jest moj temat numer jeden ...

hej powróciłam po masażu-ale mi dobrze...kręgosłup wymaltretowany przez panią Gosię;)

Asionek-herbatkę na laktację to polecam z apteki, taką niegranulowaną (są strasznie słodkie)-ja miałam taką
Herbatka ziołowa, dla matek karmiących wspomagająca laktację, 25 saszetek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

smaczna była i niesłodka-chociaż chyba hipp ma też w saszetkach...

zazdroszcze masazu :)
ja mam ta herbatke weledy ona wlasnie nieslodzona wogole jest , sama natura :) no i w saszetkach :)
dzieki za linka ! :)

Ja dziś krótko. Byłam z córką na testach alergicznych i tam na kilka sekund ale jednak zemdlałam. Skurcze dziś trzymają od rana:szok:

kurcze ja bym poszla do gina zobaczyc co sie dzieje .. troche za wczesnie na takie skurcze :(

Jestem z powrotem. U lekarza nic nowego... :baffled::-( Muszę czekać do porodu i wóczas będzie lepiej!... :baffled::zawstydzona/y: Na te kontrole to tu się chyba towarzysko chodzi! Jeszcze trochę i w jakąś depresję popadnę... :-(:-(:-(

Zizi - witaj! Jak tam u Ciebie?

Agapa - uważaj na siebie!

Asionek - współczuję tych problemów!

Wybaczcie, ze tak mało, ale nie mam siły, jestem padnięta okropnie, do tego łapy bolą, ze szok... :-(:-( I jeszcze dziś szkoła rodzenia, aż mi się nie chce...

Buziaki!

reklama
Asionku a czemu mąż Cię wkurza??? Jak Twój maluch???

Mary bidulko.....odliczam z Tobą dni do końca!!!!

Oliwka :-)

Moje zmęczenie powoli sięga zenitu, tak więc czas na kąpiel, piżamkę, jakąś kolacyjkę i mam nadzieję, że o 20 uda mi się już iść spać i zasnąć....Mała coś nerwowa teraz, dostała mega czkawki, pomaga tylko noszenie, zobaczymy, o której zaśnie...BUZIAKI DLA WAS I JESTEM JUTRO Z RANA!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że więcej nas zza krzaków wyjdzie! Musimy jakąś akcję zorganizować NIE DAJMY SIĘ JESIENNEJ DEPRESJI i się nawzajem wspierać! Mi pisanie z Wami bardzo pomaga! Chyba się uzależniłam, ale skoro na razie alkoholu pić nie mogę to cóż znaczy takie malutkie uzależnienie od forum :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry