• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojej... chyba się zakochałam... w iMac'u :sorry2: Jest pięęęękny............ i jest pod ręką w moim kuchennym królestwie...
E co tam seks :-p:-p:-D:-D:-D

Moja dziecina ślicznie usnęła, może uda mi się ją wyjąć z nosidełka i wystawić trochę na taras, na 'spacerek' -jestem leniwa do szpiku :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
No G. przywiózł wczoraj kompa, którego kupiliśmy parę miesięcy temu, ale był z nim w Wawie, a teraz jest ze mną :))))))))) Największy ekran, jaki znam i wszystko bez kabelków :rofl2: Ma swoje miejsce na barku i prezentuje się przepięknie.... :rolleyes: Dołączam do fanklubu Jobs'a :sorry2: Szkoda, że za późno...

Wesoło tu - ja nawet nie próbuję nadrabiać, bo dzień szalony - ja nie wyrabiam nerwowo z dwójką - chociaż oba dzieciaki kochane, grzeczne i złote..Czy jest ze mną coś nie tak? :confused: Buziaki dla wszystkich!

lili nie martw się:sorry2: ja się tylko dobrze maskuję ze swoim poirytowaniem - głównie na nastolatka:sorry2: i na siebie, że się zbyt irytuję :-p Nie jesteśmy cyborgami, nawet sol :-D

właśnie - matki to nie cyborgi ani supermenki

ja zmykam-muszę zrobić obiadek mężowi i uszykować siebie i dzieci bo jadę do kumpeli na ploty;) mam nadzieję że Majka nam pozwoli...i muszę jeszcze przegrzebać u niej ubranka po córeczce jej siostry-może coś wynajdę dla mojej gwiazdy;)

hejka!

maja to chyba normalne, że czasem ma się dość. jesteśmy tylko ludzmi, którzy czasem też potrzebują odpocząć.
;-)

Ja mam chwilkę luzu, młoda jeszcze śpi po spacerze... już godzinę i 10 minut nie jadąc
;-). Pewno niedługo sie obudzi i będzie karmienie. Jakby mniej kaszlała więc się cieszę, ale nadal bedziemy uskuteczniać inhalacje. Ze mną jeszcze niezbyt, ale jakoś wyzdrowieję. Dobrze że moja mama poszła z nia na spacerek dzisiaj.:sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry