paulina.pro
Fanka BB :)
oki gwiazda się zbudziła-będę później,papa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Natchnęłam??? 
nawet nie mów o dywanach ... tak mi brakuje milusiej wyściółki ... ale przy psie...........

Małż zrobi to pozycjonowanie dla ciebie i jakoś damy sobie radę
Będzie dobrze
A nie chowaj się w krzakach - z nami weselej 
A sukienka powinna Ci się spodobać bo widzę że mamy podobne gusta ;-) Mój tata ma taki dywan - codziennie odkurzać trzeba i raz w miesiącu trzepać bo odkurzacz go nie doczyści - ja też na taki choruję i jak będziemy remont robić za 3 lata to takie kupię 
Tylko nie wiem jak z dostępnością u ciebie - jakby coś to ci wyślę ;-)
Powiem wam że jak miałam naście lat to większa część moich znajomych miała dzieścia lat a nie naście i było mi z tym dobrze. Teraz ta zasada się utrzymuje i do 40-stek mówię cześć a nie dzień dobry jak się znamy - nigdy nie miałam problemów z wiekiem i nigdy na to nie patrzyłam - po co?! Teraz wśród znajomych sama mam "dzieciaki" które maja po naście lat i pod warunkiem że nie przeklina i jest temat wspólny nie przeszkadza mi gadanie z takimi
Mam nawet dobrego kolegę który ma 14 lat i świetnie mi się z nim gada - możemy godzinami gadać o pierdołach - chłopaczek jest prze inteligentny i dojrzały jak na te 14 lat. Chwilami lepiej mi się z nim gada niż z kumplem 33-latkiem
Wszystko zależy od charakteru - wtedy wiek nie ma najmniejszego znaczenia - przyjaciół można mieć w każdym wieku i każdy wnosi coś nowego do naszego życia - młodsi powiew odświeżenia i zabawy, starsi doświadczenia i wiedzy, równolatki są super do pogadania na co dzień