• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny a ja teraz z innej beczki...ma ktoraj z was dywan typu shaggy? choruje na taki od jakiegos czasu ale nie wiem jak bedzie z utrzymaniem czystosci na takim dywanie

dobra musze sie zabrac za cos , bo od rana nic nie zrobilam

Ostatnia edycja:
Wiolu my mamy w sypialni. Był piękny jak go kupiliśmy rok temu. Teraz się troszkę udeptał, ale z utrzymaniem czystości nie ma problemu. doszłam do wniosku, że za jakiś czas wezwiemy kogoś, kto pierze dywany specjalnym sprzętem i nam go odświeży. Trzeba dłużej odkurzać niż zwykły:)

Lecę moje drogie na ploteczki i może zjem pierniczka do herbatki, kto wie:-D

kocurku ja bez dywanu to ani roz, teraz mam taki z jakims kotem w centki:-)ale teraz bede potrzebowala wiekszego i ten Iwie zostawie.

rurka ja mam pioracy odkurzacz myslisz ze dal by rade?juz za mna z 1.5 roku taki dywan chodzi.
mezowi musze cos powkrecac jak to fajnie bedzie sie na takim dywanie pomigdalic i moze ulegnie:-p

Carola - po chmurach zawsze wychodzi słoneczko - pamiętaj o tym :tak: Małż zrobi to pozycjonowanie dla ciebie i jakoś damy sobie radę :tak: Będzie dobrze :tak: A nie chowaj się w krzakach - z nami weselej :tak:

Wiola - jeszcze nie doszedł ale jak będziemy wychodzić teraz do banku to nadam już paczkę, adres mam więc spoko :tak: A sukienka powinna Ci się spodobać bo widzę że mamy podobne gusta ;-) Mój tata ma taki dywan - codziennie odkurzać trzeba i raz w miesiącu trzepać bo odkurzacz go nie doczyści - ja też na taki choruję i jak będziemy remont robić za 3 lata to takie kupię :tak:

Pok - ja na ostatni trymestr polecę ci zatem Sensilab Wapń+Wit D3 - on może byc stosowany w ciąży w 3 trymestrze. Ma w sobie : wapno, wit.: D3, B6,K i C; magnez. Świetnie się po nich człowiek czuje i dostarcza maluszkowi i tobie cały komplet którego w ciąży brakuje. Nie ma na ulotce ze można w ciąży ale pytałam i gina i ogólnego i po sprawdzeniu składu potwierdzili że pomoże nie zaszkodzi :tak: Tylko nie wiem jak z dostępnością u ciebie - jakby coś to ci wyślę ;-)

A ja widzę że temat wieku ruszany :-p Powiem wam że jak miałam naście lat to większa część moich znajomych miała dzieścia lat a nie naście i było mi z tym dobrze. Teraz ta zasada się utrzymuje i do 40-stek mówię cześć a nie dzień dobry jak się znamy - nigdy nie miałam problemów z wiekiem i nigdy na to nie patrzyłam - po co?! Teraz wśród znajomych sama mam "dzieciaki" które maja po naście lat i pod warunkiem że nie przeklina i jest temat wspólny nie przeszkadza mi gadanie z takimi :tak: Mam nawet dobrego kolegę który ma 14 lat i świetnie mi się z nim gada - możemy godzinami gadać o pierdołach - chłopaczek jest prze inteligentny i dojrzały jak na te 14 lat. Chwilami lepiej mi się z nim gada niż z kumplem 33-latkiem :laugh2: Wszystko zależy od charakteru - wtedy wiek nie ma najmniejszego znaczenia - przyjaciół można mieć w każdym wieku i każdy wnosi coś nowego do naszego życia - młodsi powiew odświeżenia i zabawy, starsi doświadczenia i wiedzy, równolatki są super do pogadania na co dzień :tak:

To i ja się dopiszę:
Asia: 28.02.1986
Karola: 04.03.2008
Emila: 31.12.2010

Dobra spadam pakować dla Wioli paczkę i spadam do banku i vectry :tak:
Będę później ;-)

reklama
sol my sobie z naszego wieku jaja robimy przecież haha :-p:-D

Mała wstała - taka zadowolona hehe :-) Łooo a jaki grubasek wyszedł!! Niewiadomo lil czy nie dogoni Martynki... nie wiadomo, CZY NIE PRZEGONI !! :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry