• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A tak pytam....nie zagląda, a ja ciekawa zwyczajnie :-p
Olivka też coś milczy :hmm: oby tylko wymiotów i silnych mdłości nie miała :szok:
Oliwka była na spowiedzi w Pcpr...właśnie wróciłam...mdłości dużo nie mam tylko ten smak wylizanej rury metalowej.....:cool:

Paula byłam w Bibonce...body z Mają jest ale nie w rozmiarze 86:(

Pok,Tata w domu jest,mój brat przyleciał z Anglii na tydzień...jutro jedzie na oddział płucny.
Co do wymiotów to z Ninką miałam od 4t4dc problemy,nie mogłam jeść i wymiotowałam dalej niż widziałam...minus 10kg w niecałe 2tygodnie.
Wszystko śmierdzi,wszystko! bleeeeeeeeeeee

Kocie gdzie się podziewałaś?

reklama
kocie : hej :) gdzie bylas jak cie nie bylo ?

lil : nie taki zloty, nie taki zloty... jakbys zobaczyla poldusia to bys dopiero byla w szoku... :) a filutek jets bardzo towarzyski bardzo niecierpliwy bardzo jedzacy na raty i bardzo krotko spiacy :)

ooo Kocur ma dużo fotek-to dawaj kochana;) a my będziemy dzielnie trzymać fason i się nie popłaczemy z zazdrości odnośnie twoje urody, prawda dziewczęta???:-D

no nie popisze z Wami.... a juz sie umoscilam wygodnie........

paula hehe co za dużo to niezdrowo.... kto mnie potem będzie z megalomanii leczył..??????? :-p

Ostatnia edycja:
Lil, Mademoiselle, Monia - dziękuję za troskę! Grzańca z piwa macie na myśli czy z wina? Czy z czego innego?

Jos - ja już nie karmię. U mnie była kuracja spalania pokarmu. A co do kolek, to nie ma faktycznie reguły... Ani też żadna dziedziczna kwestia. Ani ja, ani M. nie mieliśmy, a Mia - szok! :zawstydzona/y:

Muszę przetrzymać mojego robaczka do 18, potem kąpiel, butla i spać, a ja polegnę pewnie znów o 21...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry