• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy - z Karolą na ból głowy pomagała mi zimowa czapka i tak mogłam spać :-p Nie wiem czemu tak :-D Kij że w pokoju było prawie 30 stopni zimą bo sąsiadka M tak grzała nam przez ścianę że nie szło wytrzymać :-D U nas kaloryfery były całą zimę zakręcone a okno otwarte (w ciąży mieszkałam u M i jego rodziców) A i tak spałam w czapce jak mnie głowa bolała :-D W ogóle to czuję jakbym była chora albo mnie coś rozkładało a temp mam od kilku miesięcy 37.3-37.5 od alergii a teraz od ciąży :dry: A najlepszy numer mi wywinęła alergolog - oficjalnie miała mnie przyjąć bez kolejki a kazała się zapisać na wizytę za półtora miesiąca i kij że zdycham przez pyłki i jestem w ciąży - szlag mnie trafił :wściekła/y:
w czapce? na bol glowy? nie mam wiecej pytan :-D:-D:-D
a alergolog powinna dostac po glowie!:wściekła/y::wściekła/y: 1.5 miesiaca przy ciazy... niech sama sobie poczeka...

ja wlasnie wstalam :) i sie zbieram na... grilla.. ale mi sie nie chce jak nie wiem co.. dobrze, ze sobie pojem :) tyle dobrego :D

milego wieczoru :) pa!

reklama
A ja mam po grillu, tzn. znajomi świetnie się bawią, P im towarzyszy...moja przyjaciółka jest w ciąży i wszem, i wobec właśnie to oznajmiła. Cholernie się cieszę, ale nie dało się ukryć, że serce zabolało...popłakałam się...zrozumiała, przyszła i jeszcze gupolek mnie przeprosiła, że nie pomyślała itp.itd. A mnie nie o to chodzi. To moja najlepsza psiapsiółka i Bóg mi świadkiem, że ucieszyłam się cholernie, jak to usłyszałam, tym bardziej, że też długo się starali, ale jakoś mimo wszystko nie mogłam się powstrzymać od płaczu...i nadal nie mogę...jest mi ciężko...na szczęście Nasi przyjaciele Nas rozumieją i wspierają...zawsze i to jest bezcenne...

No cóż nasmęciłam...zatem mogę oddalić się w nicość i okryć płaszczem nadziei....

Trzymajcie się Kochane :*

Hej Laseczki:-)

Dorotka dziekuje Ci bardzo, za tydzien robie tescik, wszystko sie okaze:tak:
Mama juz jestem:-D Nie mam mnie ostatnio bo pracuje calymi dniami, w nocy malo spie i nadrabiam sen po pracy... Jakis taki ciezki tydzien mam. Jeszcze jutro i dwa dni wolnego:cool::tak:, a u mnie weekend to rzadkosc
Dzisiaj mie tak potwornie glowa bolala ze nawet nie jadlam, od razu poszlam spac... Przed chwila spalam, staram sie nadrabiac ale jestem nadal spiaca i nie za bardzo rozumiem co czytam:baffled: Nie lubie byc z Wami nie na bierzaco, tesknie za Wami:-(

Monia ja z domem to ni pomoge:-(
Ale widze ze dziewczyny daly juz dobre rady;-)

Maggy ja chyba bym nie zaryzykowala, roznie moze byc...
Opinie na temat latania na necie sa rozne..
Jesi mozesz to nie lec

Marylka Twoj nowy towar chodliwy pewnie bedzie:tak:
Duuuuzej sprzedazy zycze;-)

................
Nie,no wiecej nie nadrobie bo jak skonmcze czytac to znowu bede musiala uciekac...
Czy ktos mi stresci co tu sie dzialo:zawstydzona/y:??
Witam sie raz jeszcze:-D

Lece tylko na szybki sik z piesiakiem i zaraz wracam..

Edit
No i pouciekaly:(

Ostatnia edycja:
doczytałam, ale coś nie mam weny do pisania ostatnio. U was humory na całego :))))). Chyba was opuszczę na trochę.
Za każdą trzymam kciuki i życzę powodzenia.

Hej kobietki:-)
Nie nadrobię tych dwóch dni nieobecności - brat przyleciał i małe zamieszanie w domu ale już się stabilizuje;-)
ZAPMARTA udanego urlopiku:tak::tak:

Co tu tak cicho:sorry2::sorry2: Gdzie jesteście.........

Ostatnia edycja:
MALAPRALINKA hejka:-):-) No może masz rację:tak::-D A Ty przed działaniem czy po?

DOBRANOC PCHŁY NA NOC

Ostatnia edycja:
Widzę, że wieczór miałyście na forum mało płodny :P ;) ale to dobry znak - widać działacie. :D

Ewelina28 - mocno duchowo przytulam... bo cóż można więcej... Nie trać nadziei! Na pewno się uda! Ja też się cieszę na każdą nowinę o ciąży którejś znajomej, ale też to zawsze przeżywam - mniej lub bardziej. Ale i nam się uda, zobaczysz. :)

Mama05
- mnie cieszy, że masz podwyższoną temperaturę, to dobry znak. :)

Widzę, że Bunia nam artystycznie szaleje. :) Naprawdę - podziwiam!

A ja czekam na 16 dzień cyklu żeby zacząć brać przepisaną dziś luteinę. Wierzę, że pomoże. Bromergon już na powrót wdrażam. No i od jutra co 2 dni zaczynamy działać... :zawstydzona/y: ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry