• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry ;)
standardowo przed 5 się obudzilam ale tym razem już raczej nie zasne ;)

krakowianka- trzymam kciuki!! ;) uda się !!!!

Ewelinka- tule mocno.. Ja w ostatnich latach tez się cieszam z ciaz kuzynek, kolezanek.. Ale gdzies tam w srodku bolalo, ze one mlodsze I juz maja dzieci a ja nie mogę sobie ulozyc zycia.. I do tego narzekajaca mama bo chciała być już babcia...

Trzymam kciuki za Twoj test z II pieknymi
II kreseczkami ;)

Pralinka-widzę,ze zapracowana jesteś.. Dobrze, ze chociaż weekend masz wolny to odpoczniesz.. Ja jesze jutro do pracy i niedziela wolna. Chociaz tyle;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Laseczki
Dzisiaj pozniej prace zaczynam... Pospalam wiec troche dluzej, ostatni dzien dzisiaj to juz inne nastawienie:tak:
Maggy witaj Ty ranny ptaszku;-) Ja to uwielbiam miec wolne niedziele, nie ma nic piekniejszego...
Tyle ze standardowo jak weekend wolny i bede mila czas to tu pusto bedzie bo piekna pogode zapowiadaja....
Milego dzionka Wam wszystkim zycze
Buziole

Ratunku !!!
Zaraz wychodze do pracy, ale najpierw musze jechac do apteki, od paru dni mnie swędzi, wiecie gdzie ;-), i zaraz mnie rozniesie, miałąm w domu teki czopki lactovaginal c czy cos, ale nie pomogły, nie mam czasu isc do ginka dzis, a juz prawie łikend, nic mnie nie boli, tylko swędzi - co mam kupić kurde ... bonie miałam takie go swędzenia chyba od 5 lat !

??????????????????????????????????????

kurde nie mam czsu czekac, na odpowiedz, kupie clotrimazolum masc, mam nadzieje, ze pomoze i mam nadzieje, ze nie jest na recepte .... ide pa !

Ostatnia edycja:
Ratunku !!!
Zaraz wychodze do pracy, ale najpierw musze jechac do apteki, od paru dni mnie swędzi, wiecie gdzie ;-), i zaraz mnie rozniesie, miałąm w domu teki czopki lactovaginal c czy cos, ale nie pomogły, nie mam czasu isc do ginka dzis, a juz prawie łikend, nic mnie nie boli, tylko swędzi - co mam kupić kurde ... bonie miałam takie go swędzenia chyba od 5 lat !

??????????????????????????????????????

kurde nie mam czsu czekac, na odpowiedz, kupie clotrimazolum masc, mam nadzieje, ze pomoze i mam nadzieje, ze nie jest na recepte .... ide pa !

Tantum Rosa + irygator, to jest do płukania....lub krem Clotrimazolum...

Maggy, dzięki...ja presji od strony rodziców nie czuję, mimo iż nie mają wnuków, a nas jest 3 dziewczyny! Bardziej teściowa naciska, gdzie ma 6 wnuków, ale ją to mam w głębokim poważaniu... ;-)

Krakowianka, ja nie tracę nadziei, po prostu zabolało, nic więcej. Dziękuję :*

A w ogóle to WITAM! Dziś pięknie zapowiadający się dzień nastał, zatem i nowe nadzieje!!!! Życzę milutkiego dnia, ja pędzę do pracy! Buziaczki.

MAMA05,
Ty wiesz....ściskam mocno i główka do góry! Mam nadzieję, że dziś lepiej się czujesz psychicznie, bo wiesz nadal koparka jest, jakby co ;-) cumolki*

Ostatnia edycja:
jestem i ja kochane..
EWELINA- dzieki za koparke;-)no widzisz-kilka dni radochy bo objawy jak ta lala a od wczoraj cisza:sorry2:temp. z ostatnich 3 dni 36.9, 37.0, 36.9-dzis ...
nic tak jak pisalyscie ,co ma byc o bedzie -nie ja jedna mam problem z zajściem...tylko tak kluje w sercu,ze narobilam sobie nadziei bo objawy książkowe a teraz dooooopa:sorry2:

no ,ale nic-życze WAM MILEGO,SLONECZNEGO DNIA- obyśmy przeżyly wszystkie weekend bo zapowiadają meeeeega upaly:sorry2:

FUTRZAKOWA- cześć i czolem :):):)))

Cześć dziewczynki moja ulubione :-D

Wczoraj miałam koszmarny dzień - czułam się fatalnie poszłam spać przed 21 bo tak mnie głowa bolała - na dodatek ok 17 musiałam do pracy na godzinę przyjechać :wściekła/y:

dziś narazie lepiej oby tak zostało bo jak se pomyślę o powtórce to mi gorzej - mam nadzieje ze za 3 tyg będzie juz lepiej tylko to mnie trzyma przy życiu ;-)

Czekam z niecierpliwością na wasze testowania - mama ty i kto jeszcze ?? Objawy masz piękne :tak: nie stresuj się ja na początku też tak miałam

Ewelinka przytulam mocno wiem co czujesz bo jeszcze niedawno przezywałam to samo ze swoja przyjaciółka i widzisz teraz jestem w ciąży - głęboko wierzę ze i u ciebie tak będzie :tak:

futrzakowa ja zamierzam spppppppppaaaaaaaaać cały czas :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry