ewelina28
Dum Spiro Spero...
jestem i ja kochane..
EWELINA- dzieki za koparke;-)no widzisz-kilka dni radochy bo objawy jak ta lala a od wczoraj ciszatemp. z ostatnich 3 dni 36.9, 37.0, 36.9-dzis ...
nic tak jak pisalyscie ,co ma byc o bedzie -nie ja jedna mam problem z zajściem...tylko tak kluje w sercu,ze narobilam sobie nadziei bo objawy książkowe a teraz dooooopa
no ,ale nic-życze WAM MILEGO,SLONECZNEGO DNIA- obyśmy przeżyly wszystkie weekend bo zapowiadają meeeeega upaly![]()
Bo widzisz, My babole mamy taką naturę, że wszystko "ZA wCZASU". Sprawdza się to wtedy, gdy idzie wsio po naszej myśli, jak jest odwrotnie to wtedy zawiedzione i rozgoryczone. Takie podziwione główki mamy
Ale i tak cokolwiek, by się stało, jest niezależne od Nas, więc pozostało Nam czekać i wierzyć, że sie uda, bo w końcu udać sie musi!!!! Tulam mocno***Sorbuś, dziękuję :*, ja również tkwię w przekonaniu, że będę tulić swoje maleństwo i usłyszę tupot małych stópek....tylko jeszcze muszę poczekać...jeszcze czas...;-)
Ja dziś mam wsie objawy @, ale załamki nie ma...już się do tego przyzwyczaiłam....to jeszcze nie mój czas...a staranka...cóż...są mega przyjemne ;-), więc nie ma co narzekać...
Ostatnia edycja:
temp. z ostatnich 3 dni 36.9, 37.0, 36.9-dzis ...