Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ewela mądra z ciebie osóbka i bardzo silna - nie wiem czy bym była w stanie znieśc tyle co ty i do tego tak racjonalnie sobie to tlumaczyc
mama - objawy moje na początku byly i znikały - takl to bywa nie stresuj sie bedzie dobrze zobaczysz
- nasze kciuki nie zawiodą :-)
Na początku myslaalm ze inaczej bo ciut lepiej ale teraz jest prwie identycznie - jedyne co to mdłości przechodza po snaidania a potem mam znowu po poludniu juz do spania a z Majką miałam mniej regularnie i chyba nic mi na ne nie pomagało a teraz jedzonko czasem pomaga
tylko czy to dobrze
ale przytyłam średnio ok 1,-1,5 zalezy od dnia a z majka chyba ciut wiecej zobaczymy jak będzie dalej
Cześc Agatek a masz owulke teraz czy juz cos tam sie zaczyna ;-)
mama - objawy moje na początku byly i znikały - takl to bywa nie stresuj sie bedzie dobrze zobaczysz
- nasze kciuki nie zawiodą :-)Na początku myslaalm ze inaczej bo ciut lepiej ale teraz jest prwie identycznie - jedyne co to mdłości przechodza po snaidania a potem mam znowu po poludniu juz do spania a z Majką miałam mniej regularnie i chyba nic mi na ne nie pomagało a teraz jedzonko czasem pomaga
tylko czy to dobrze
ale przytyłam średnio ok 1,-1,5 zalezy od dnia a z majka chyba ciut wiecej zobaczymy jak będzie dalejCześc Agatek a masz owulke teraz czy juz cos tam sie zaczyna ;-)

co za los