• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześc Agatek a masz owulke teraz czy juz cos tam sie zaczyna ;-):-D
Mamcia - ciężko powiedziec co to :-D bo śluz raz jest, raz nie ma, może już bobas?? pomarzyć dobra rzecz ;-) boli mnie szczególnie prawa strona-jak w dniu @ - najfajniej będzie jak wezmie mnie z zaskoczenia i przylezie już :-(

reklama
SORBUŚ- bardzo bym chciala odbierać od Was gratulacje:tak:ale...
no dbrza zadzwonie-bo miejscowas dalej mam labolatorium i zobacze co mi babka powie:tak:

SOL- no to dzialaj!:tak:
MARYLKA- no juz dzwonie;-)

Ale mnie naszło :-D Moja mama jest z moją babcią i siostrzenicą na działce na wsi i mi się zachciało tam jechać :-D Pojechałabym chętnie gdyby nie fakt ze z przystanku trzeba iść jakieś 20 min piechotą przez las a droga jest z piachu :dry: A dodatkowo busem jedzie się tam ok 35 min. A musiałabym przez las nieść Karolę na rękach co nie bardzo mi się uśmiecha :no: Ehh... Ja chce samochodzik :dry:

Uciekam szukać AngelSound a potem się powściekać ze malucha złapać nie mogę :-D

Cześć wam!
Sol z jednej strony dobrze ,ale jeśli masz się teraz zamartwiać to idź do Gin i sprawdź czy wszystko hula jak należy.
mama zbliża się testowanie dlatego takie zawirowanie w Twojej głowie. Nie martw się musi być si ,czego Ci życzę z całego serca.
Marylka kciuki za wizytę u Gin,utarg i zafasolkowanie ;-)
Agatek ,jsorbek witajcie :-)

Dziewczyny która jest wdrożona w temacie mierzenia tempki bo ja tego nie praktykowałam i chciała bym aby któraś mi objaśniła.
Mierzyłam dziś rano zanim wstałam w ciposzczoku :-D 37,1'C potem pod paszką dla jajc 36,6'C i co kaman? Jak to ma być?

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK- ja mierze temp.najwyzsza Ci zawsze pokaze tam na dole,"srednia" pos jezykiem(ja tak mierze) a najnizsza bedzie pod pacha-a to dlatego ze wewnatrz ciala zawsze bedzie wyzsza-jak sie mierzy temp.to tym samym termometrem,o tej samej godzinie,przed wstaniem z lozka ,w tym samym miejscu i tyle samo czasu-ja zawsze o 7.00 pod jezykiem.

DZWONILAM- moge przyjechac ,kosztuje 36 zl i wynik bedzie jutro z rana-to co jechac?? rano robie test:sorry2:

witam się z rana- głodna, zaspana, zasmarkana i obolała
nie umiem jeść- boli mnie szczęka, nie umiem spać- boli mnie szczęka. za co to? żal mi ząbkujących dzieci...

sol jedź do lekarza- niech cię uspokoi. mam nadzieję, że to tylka kropek zaspał i niepokoi tym mamę.

mama ja tam nie wiem- też nigdy bety nie robiłam ale w sumie możesz zrobić- będzie pewniejsze. bo co prawda testujesz rano, ale jak ci nie wyjdzie, bo za wcześnie? to będziesz miała wynik bety. oj, aleś się niecierpliwa zrobiła. jak nie szkoda ci prawie 40 zyla to jedź. i tak zostanie ci do jutra czekać, i tak.

marylka trzymamy kciuki za szejka, co by pół majątku zostawił i żebyś nie musiała się martwić o fakturki

Cześć wam!
Sol z jednej strony dobrze ,ale jeśli masz się teraz zamartwiać to idź do Gin i sprawdź czy wszystko hula jak należy.
mama zbliża się testowanie dlatego takie zawirowanie w Twojej głowie. Nie martw się musi być si ,czego Ci życzę z całego serca.
Marylka kciuki za wizytę u Gin,utarg , odbiór fury i zafasolkowanie ;-)
Agatek ,jsorbek witajcie :-)

Dziewczyny która jest wdrożona w temacie mierzenia tempki bo ja tego nie praktykowałam i chciała bym aby któraś mi objaśniła.
Mierzyłam dziś rano zanim wstałam w ciposzczoku :-D 37,1'C potem pod paszką dla jajc 36,6'C i co kaman? Jak to ma być?
hej ja nigdy tempki nie mierzyłam :( to nie pomoge może trzeba sie trzymac jedego otworu :) ? :):):):) i dzieki za wszystkie kciukasy :) no tylko ja rzadnej fury nie odbieram :) ale to nic może ktoś mi sprezentuje :):):):)

witam się z rana- głodna, zaspana, zasmarkana i obolała
nie umiem jeść- boli mnie szczęka, nie umiem spać- boli mnie szczęka. za co to? żal mi ząbkujących dzieci...

sol jedź do lekarza- niech cię uspokoi. mam nadzieję, że to tylka kropek zaspał i niepokoi tym mamę.

mama ja tam nie wiem- też nigdy bety nie robiłam ale w sumie możesz zrobić- będzie pewniejsze. bo co prawda testujesz rano, ale jak ci nie wyjdzie, bo za wcześnie? to będziesz miała wynik bety. oj, aleś się niecierpliwa zrobiła. jak nie szkoda ci prawie 40 zyla to jedź. i tak zostanie ci do jutra czekać, i tak.

marylka trzymamy kciuki za szejka, co by pół majątku zostawił i żebyś nie musiała się martwić o fakturki
bidulko moja kochana podesłać Ci gryzaka?? chyba najlepszy bedzie taki co go zmrozić można :) ??

mama jedz bo beta jest dokładniejsza i nawet jak test nie wyjdzie -bo może za szybko to beta prawde Ci powie że dzidzia jest :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry