Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witam Cie slonko-do ślubu juz coraz bliżej;-)
mam nadzieje,ze nie polamią mi na poczcie opasek

rewelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje że nie dałam w bąbelkową to nie powinniEWCIA- dziekować,dziekować!!!!witam Cie slonko-do ślubu juz coraz bliżej;-)
MARYLKA- to fajnie,ze mama juz wyslala-w przyszlym tyg.wyglądam listonoszamam nadzieje,ze nie polamią mi na poczcie opasek
BUNIA- powiedziala,ze wyniki raczej jutro-nie wiem dzis marne szanse![]()
chyab ze bardziej wybredna jestem teraz 

Ewela mądra z ciebie osóbka i bardzo silna - nie wiem czy bym była w stanie znieśc tyle co ty i do tego tak racjonalnie sobie to tlumaczyc
Ewelinka ja jak wróciłam do domu z Anglii i odwiedziliśmy naszych najlepszych przyjaciół to na dzień dobry dowiedziałam się o ich ciąży... A pamiętam że ona brała pigułki z 10 lat bo nei chcieli. Odstawiła i w pól roku się udało... Ale jakoś tak specjalnie się nei chwalila tą ciążą jak się dowiedziała o tym że ja miesiąc wcześneij straciłam dzidzię i było ok. A teraz maluch jest rozkoszny! I dzięki spotkaniom z nim zrozumiałam że można się cieszyć trzymając na rękach czyjegos niemowlaka)
Najbardziej bolała mnie ciąża siostry... Straciła dzidzię wtedy co i ja (nikt o tym nei wiedział a ja jeszcze ze szpitalnego łóżka dzwoniłam do neij i ona mnie pocieszała!!) i za chwilkę znowu była w ciąży (ten maluch co teraz tyle leżał w szpitalu) I bardzo bolało to że nie wiedziała jak mi powiedzieć - wszyscy wiedzieli oprócz mnie... Nie widywałam się z nią przez całą ciąże... Dopiero pod koniec zaczęłyśmy rozmawiać i powiedziała że jej też było cieżko i że teraz chcialaby żebym była mamą chrzestną)
uwielbiam spędzać czas z dziećmi i wydaje mi się, że mam z nimi bardzo dobry kontakt. Jak z nimi przebywam, schodzę do ich poziomu, znaczy dziecinnieję ;-)

ale dam znac napewno
tymbardziej,ze rano i tak robie test
;-)