• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaka ja jestem szczęśliwaaaaaaaaaa!!!!!!!!

szczęka mnie już nie boli!!!!
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif

jedynie samo dziąsełko trochę, ale umiem szczęką ruszać i połykać już tez umiem!!!!!!!

widzicie- samo musiało przejść

EWCIA- dziekować,dziekować!!!!:tak::tak:witam Cie slonko-do ślubu juz coraz bliżej;-)

MARYLKA- to fajnie,ze mama juz wyslala-w przyszlym tyg.wyglądam listonosza:tak:mam nadzieje,ze nie polamią mi na poczcie opasek:baffled:

BUNIA- powiedziala,ze wyniki raczej jutro-nie wiem dzis marne szanse:sorry2:

jaka ja jestem szczęśliwaaaaaaaaaa!!!!!!!!

szczęka mnie już nie boli!!!!
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif

jedynie samo dziąsełko trochę, ale umiem szczęką ruszać i połykać już tez umiem!!!!!!!

widzicie- samo musiało przejść
rewelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EWCIA- dziekować,dziekować!!!!:tak::tak:witam Cie slonko-do ślubu juz coraz bliżej;-)

MARYLKA- to fajnie,ze mama juz wyslala-w przyszlym tyg.wyglądam listonosza:tak:mam nadzieje,ze nie polamią mi na poczcie opasek:baffled:

BUNIA- powiedziala,ze wyniki raczej jutro-nie wiem dzis marne szanse:sorry2:
mam nadzieje że nie dałam w bąbelkową to nie powinni :) a jak połamią to im natrzaskam :) w poniedziałek najpuźniej we wtorek powinnaś miec zakupy :) włożyłam tez wizytówke żebyś zobaczyła jakie mam :) może nie jest rewelacyna ale za 1000szt zaplaciłam 50 zł :)

mama ja tez mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
daj znac jak tylko zadzwoni babeczka

Sol no to fajna sprawa z tym aparatem - a gołąbki robiłam bez zawijania ale według mnie to takie kotlety z kapustą nie bardzo smakuja jak gołąbki chyba ze za mało kapusty daliśmy ale tyle co w przepisie - smaczne ale nie jak gołąbki :zawstydzona/y: chyab ze bardziej wybredna jestem teraz :-D

Nie piszcie juz o jedzeniu bo ja ciagle głodna jestem i mnie mdli :zawstydzona/y:

cześc mary-beth :tak:

marcepanek a robiłas powtórnie test ?? :confused:

bunia dobrze ze cie juz nie boli :tak:

Ewela mądra z ciebie osóbka i bardzo silna - nie wiem czy bym była w stanie znieśc tyle co ty i do tego tak racjonalnie sobie to tlumaczyc

Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :*
Ciężko pracowałam, by mieć takie podejście do niektórych spraw, łatwo nie było...
A czy silna...hmm...czasem to tylko twarda skorupka ;-)

Ewelinka ja jak wróciłam do domu z Anglii i odwiedziliśmy naszych najlepszych przyjaciół to na dzień dobry dowiedziałam się o ich ciąży... A pamiętam że ona brała pigułki z 10 lat bo nei chcieli. Odstawiła i w pól roku się udało... Ale jakoś tak specjalnie się nei chwalila tą ciążą jak się dowiedziała o tym że ja miesiąc wcześneij straciłam dzidzię i było ok. A teraz maluch jest rozkoszny! I dzięki spotkaniom z nim zrozumiałam że można się cieszyć trzymając na rękach czyjegos niemowlaka:))

Najbardziej bolała mnie ciąża siostry... Straciła dzidzię wtedy co i ja (nikt o tym nei wiedział a ja jeszcze ze szpitalnego łóżka dzwoniłam do neij i ona mnie pocieszała!!) i za chwilkę znowu była w ciąży (ten maluch co teraz tyle leżał w szpitalu) I bardzo bolało to że nie wiedziała jak mi powiedzieć - wszyscy wiedzieli oprócz mnie... Nie widywałam się z nią przez całą ciąże... Dopiero pod koniec zaczęłyśmy rozmawiać i powiedziała że jej też było cieżko i że teraz chcialaby żebym była mamą chrzestną:))

Ja mam full znajomych z małymi, jak i większymi dziećmi. Każdy wie, że jak ciotka Ewela przychodzi to lepiej dzieci uspać, bo po zabawach ze mną pokój wygląda jak po przejściu tajfunu :-D uwielbiam spędzać czas z dziećmi i wydaje mi się, że mam z nimi bardzo dobry kontakt. Jak z nimi przebywam, schodzę do ich poziomu, znaczy dziecinnieję ;-):tak:
Nie jest łatwo...bo jak trzymam taką ciupeleńką pupcię i ciupuleńkie stópki, to serce pęka, a gardło ściska, ale wiem, że ta istotka swoim uśmiechem wynagradza każde cierpienie...każdy ból...każde niepowodzenie w zyciu, dlatego będę walczyć o swoje maleństwo....bo w życiu są rzeczy, o które warto walczyć do samego końca :tak:
Nam się uda!!! I to nie podlega jakiejkolwiek dyskusji!!!!!!!:-D

MAMUNIA, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u rąk, ba!!!! Nawet u stóp zacisnęłam, a co...:-D:-D:-D

EWCIA- nie takimi malymi krokami bo to juz tylko 2 tg zostaly;-)

MARYLKA- no skoro w bąbelkowej kopercie to nie powinni plamac-i dziekuje za wizytówke-oblukam;-):tak:

SORBUS- dzieki;-)dam znac tak szybko jak sie da-chyba ,ze wynik bedzie negatywny to pewnie nie bedzie mi sie spieszylo:sorry2:ale dam znac napewno:tak:tymbardziej,ze rano i tak robie test:tak:;-)

BUNIA- no to git ,ze juz nie boli:-D

Hej Dziołchy!!!
U nas straszne upały, chłodzę sie serkiem wiejskim;-)

Bunia sciągnęłam od Ciebie ostatni suwaczek;-)
Mama oczywiście czekam na Twój wynik:tak:

reklama
Zizi - tu tez ciepełko, ale wczoraj padało i zimno było... Brrr... A we Wrocku teraz ponad 30 stopni! :-):-):-)
Ewcia - a no rzeczywiście, 2 tygodnie do slubu! :-) Mam nadzieję, że się nie denerwujesz za bardzo... ;-)
Buniu - dobrze, że Ci już przeszedł ten ból! :tak:
Zmykam na chwilę, bo muszę przygotować walizę na jutrzejszy wyjazd. :-) Nie bierzemy ze sobą za dużo, bo to tylko 5 dni, ale wiecie - trzeba w Ojczyźnie wygladać! :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry