• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej zizi :)
Ja mam full znajomych z małymi, jak i większymi dziećmi. Każdy wie, że jak ciotka Ewela przychodzi to lepiej dzieci uspać, bo po zabawach ze mną pokój wygląda jak po przejściu tajfunu :-D uwielbiam spędzać czas z dziećmi i wydaje mi się, że mam z nimi bardzo dobry kontakt. Jak z nimi przebywam, schodzę do ich poziomu, znaczy dziecinnieję ;-):tak:
Nie jest łatwo...bo jak trzymam taką ciupeleńką pupcię i ciupuleńkie stópki, to serce pęka, a gardło ściska, ale wiem, że ta istotka swoim uśmiechem wynagradza każde cierpienie...każdy ból...każde niepowodzenie w zyciu, dlatego będę walczyć o swoje maleństwo....bo w życiu są rzeczy, o które warto walczyć do samego końca :tak:
Nam się uda!!! I to nie podlega jakiejkolwiek dyskusji!!!!!!!:-D
piekne słowa pięknie napisane podpisuje sie w 100% do mnie przychodzi ciocia z małą Julcią i warjuje z nią w sklepie , ganiamy sie , powoże ją w rowerku :) a co kto mi zabroni :) naje sie u cioci czasem :) popodrzucam ja :) i jest super

mama daj mi jutro znac na kom jaki wynik testu :) ja jutro też dam znać co mi gin powiedział pewno zaraz jak od niego wyjde :)

edit:
a co z naszą Wisienką ? ma ktoś z nią kontak ?? pewno sie nie najlepiej czuje :( bidulka :(:(:(:(

i co z pysią? widział ją kto ?? pewno mężowi spodni nie pozwala założyć :)

reklama
EWELINA- dziekuje za tyle &&&&&&&&&&&&&
i wiesz co????będziesz cudowną mamą bo jeszcze nie ma tego maluszka a Ty juz baaaaaaaaaaardzo GO kochasz!!!!!:tak:

ZIZI- witak Cie i rowniez dziekuje za &&&&&&&&& u mnie tez upal jak 150:szok:

piekne słowa pięknie napisane podpisuje sie w 100% do mnie przychodzi ciocia z małą Julcią i warjuje z nią w sklepie , ganiamy sie , powoże ją w rowerku :) a co kto mi zabroni :) naje sie u cioci czasem :) popodrzucam ja :) i jest super

edit:
a co z naszą Wisienką ? ma ktoś z nią kontak ?? pewno sie nie najlepiej czuje :( bidulka :(:(:(:(

Więc póki co przelewamy cała swoja miłośc na dzieciaczki w rodzinie i dzieciaczki znajomych!!!! I tak jest git!! Ktoś musi rozpieszczać :-D:-D

A Wisieńkę widziałam na "ciąża po poronieniu"...:-(:-(

EWELINA- dziekuje za tyle &&&&&&&&&&&&&
i wiesz co????będziesz cudowną mamą bo jeszcze nie ma tego maluszka a Ty juz baaaaaaaaaaardzo GO kochasz!!!!!:tak:

Ojej, kochana dziękuję...wzruszyłas mnie...buziak wielki za te słowa!
Powiem Ci tak, ja kocham swoje aniołki w niebie, a jak będę miała dzieciaczki "namacalnie" to...oj....chyba oszaleje z miłości :tak::tak:

łeb mi pęka od tych upałów....:baffled:

EWELINA- oszalejesz z milości -zobaczysz!!!!:tak:
MARYLKA- ok-dam znac i Ty tez daj i za Twoją wizyte tez &&&&&&&&&&&&&&& zacisniete:tak:
MARY-BETH- no jutro wylatujecie wiec przyjemności i pokaż swojemu facetowi Polske z najlepszej strony;-):-)a Wroclaw podobno jest piekny:tak:

sorbuś - ja je już robiłam ale wściekało mnie że kapusta się brzydko łączy to przemieliłam wszystko razem i wyszło super :-D Bidulko - niedługo mdłości ustąpią - pociesz się że cierpisz dla sprawy :-D

mama - to rano czekamy na teścik :tak: a potem betkę :-D A ja już się o bliźniakach nie odzywam :-D

ewela - to może ja Ci czasami podrzucę Karolę bo chwilami to nie nadążam za nią :-D

Spadam uśpić małego diobła zanim sama na siedząco usnę :-)

SOL, a z chęcią!!!!!!!!! Ja jestem zawsze do dyspozycji :-D:-D:-D

Qrde, ale dostałam przecudną kosmetyczkę z oriflame od siorki...fiu...fiu....fioletowa...śliczna, tylko co ja w niej będę chować, jak u mnie ino róż i błyszczyk hahahaha

Ostatnia edycja:
MARYLKA- dostalam dzis smska od Wisienki,napisze Wam:

nie moge jeszcze pisac na wątku.nie wiem czy jeszcze czy wcale.zycze dziewczynom jak najlepiej,ale nie umiem sie z Wami cieszyc.mam zal do zycia i probuje jakos dalej istniec...

MARYLKA- dostalam dzis smska od Wisienki,napisze Wam:

nie moge jeszcze pisac na wątku.nie wiem czy jeszcze czy wcale.zycze dziewczynom jak najlepiej,ale nie umiem sie z Wami cieszyc.mam zal do zycia i probuje jakos dalej istniec...

Jak ja ją rozumiem...
Potrzebuje czasu....mamuś napisz jej, że czas nie zagoi ran, ale nauczy ją na nowo żyć...i uściskaj serdecznie :*

reklama
:( musi uplynac duzo czasu, zeby jakos zyc... :( doskonale rozumiem Wisienke...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry