• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja rozumiem:tak: ale jestem taka przewrażliwiona, że matko jedyna!!! Nie ma reguły tak na prawdę, na nic dosłownie na nic. Ani gwarancji. A co do leczniczych właściwości piwa to rzeczywiście słyszałam, że dobrze nerki filtruje.
KrolowaFal chyba nie taka strachliwa :-)
Ja teraz biorę męża na wstrzymanie co by w kulminacyjnym czasie ;-) wiadomo!!!!

reklama
cześć kobitki

jak tam mija wam dzisiejszy poranek??
palemka co u Ciebie? jak się czujesz?
Wisienka mniej kibelka życzę... spakowana juz??

co do piwa przy starankach to czemu to ma zaszkodzic? znam ludzi którzy nie pili x czasu bo sie starac mieli i co? i d... i tak strata była... nie ma sztywnej zasady, co ma być to i tak będzie.

Doberek!

Krolowa, a ja tu szybciorem lece, bo myslalam, ze juz po tesciku... no ale - nie ma @, to jest ok ;-)

Sol, to ja tez lapie - te dziewczynkowe ;-)

Nikusia, super, ze ginka ok, bo to juz polowa sukcesu! :-D

Gusia, Nagapalma, Mlodam - witajcie kobietki!

Witam ...
Wstaliśmy o 8, zjedliśmy śniadanko razem z Patrykiem. Ja juz mam wolne do 3 stycznia (prezent na swieta od szefa:-D) więc nie poszłam do pracy. Teraz Patryk jest przy mnie, patrzymy w internecie co się dzieje w mamy brzuszku teraz i wcinamy jogurty:tak: Z Patrysiem juz lepiej przesyła "cmocki e-ciociom" (dokładnie to buzi buzi tam tam i pokazuje na moitor ale przetlumaczylam na bardziej po polskiemu):-D

Sol to rzeczywiście dla Ciebie może nie mieć takiego znaczenia...

Ja też jestem zdania, że wszystko dla ludzi ale z umiarem.
Mi w pierwszej ciąży nie wolno było nic:no:...dosłownie nic, łącznie z ...wiadomo.
Ciąża zagrożona, często chorowałam itd. Byłam załamana ale czego nie robi się dla dziecka!!!
A o jeździe rowerem... zapomnij... chociaż moja znajoma zasuwała do 7 miesiąca a ja mh...:wściekła/y:

Ja przez pierwsze 3 cykle jadłam zdrowo, leków nic nie brałam (poza kwasem foliowym), o alkoholu zapomniałam. A teraz mam wszystko w nosie i jak mi się chciało piwa to się nie zastanawiałam! Poza tym moja kumpelka nie wiedziała, że zaszła, piła normalnie wódkę na imprezie i córcia jest całkowicie zdrowa. (oczywiście jak się dowiedziała, że jest w ciąży to przestała pić alkohol). Moja siostra jak w pierwszej ciąży była to miała smaka na gingersa cynamonowego. Lekarka jej powiedziała, żeby męża do sklepu posłała bo co sobie odmawiać. Tylko mówiła, żeby nie przesadzić.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry