• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny!!!
Zaczyna mi si ę ostra robota więc pewnie czasu nie będę miała zaglądać!!!Od jutra sprzątanie więc pewnie wolnych chwil też zabraknie.
Chciałam Wam życzyć zdrowych, pogodnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia. Oby ten czas Cichej Nocy udzielił się Wam oraz Waszym najbliższym. Życzę przede wszystkim OWOCNYCH ŚWIĄT!!!!:-)
Bardzo Wam dziękuję, że mogę tu być pisać i dzielić się z Wami radościami oraz smutkami (bo niestety takowe też czasami mam)!!!

Do zobaczenia po Świętach!!!

reklama
Gwiazdeczka bo ja to teraz ostrożniejsza, mam nadzieję, że niedługo się pojawi. 13 stycznia mam wizytę u mojej gin i mam jeszcze większą nadzieję, ze zobaczę swoją niunię.
Nikusia spokojnych Świąt

Cześć Dziewczyny. Ja już nie czekam na testowanie, bo brzuch mnie boli coraz mocniej a i też widzę takie niteczki krwi, więc powtórka z zeszłego miesiąca, bo tak zaczęła się @, wiec już tylko na nią czekam. Szkoda tylko, że dziś mam 25 dc i znowu będzie wcześniej, jednak dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozostałe testujące :-) Miłego dnia Babeczki :-)

U mnie na razie cisza. Brzuch czuje tak dziwnie. Ani na jedno ani na drugie. @ jeszcze (chyba bo nie mam czasu na wizyte w WC) nie ma. Zobaczymy. Będę informować na bieżąco. Ale jakoś czarno to widzę...

mlodam czesc mamuśka ;-) jak tam?

Dziewczyny z tym prezentem to sie smieje:-D Mam niewykorzystany urlop i musze go wykorzystac :))

hej
widze ze tu sie temat uzywek w ciazy rozwinal :)
nikusia : nikomu nie zycze ale jak bedziesz sie 5 lat starac o dziecko to 5 lat nie dasz lyka piwa? ;)
ja tez w ciazy sie pilnowalam jak cholera i nie pilam ale i dlatego ze wiedzialam z ejestem w ciazy nim zrobilam test...
a reguly nie ma... mojej kolezanki mama nie wiedziala ze jest w ciazy do 4go m-ca i imprezezowala na calego : wino wodka kilka razy w tygodniu w akademiku i cora zdrowia ma za trzech - dzis juz 30-o letnia babka
mam tez kolezanke ktora nie uznaje witamin i kwasu foliowego w ciazy,; ma trojke dzieci i wszystkie bez problemu i wielkie i gabaryty maja niezle :)
jak by lyk piwa czy nawet & piwo wplywaly na choroby to 99% populacji chodzilo by chore a przynajmniej 60% to autystyczne
choc tez mam przyjaciolke co ona i jej mama ginek i tez mowia ze wystarczy znikoma dawka alkoholu, ale W ZLYM MOMENCIE i moz ebycv tragedia, urodzenie CZEGOS, a nie kogos ... :(

reklama
Kocham was dziewczyny!!! Czasem czuje się jak maratończyk któremu się kibicuje i co jakis czas pyta czy mu sił do mety starczy. Ale cieszę się że was mam. Do tego dowiedziałam się, że firma męża będzie miała robotę przez najbliższy rok więc jestem szczęśliwa. Boziu jak mi ciśnienie opada! Nawet nie wiedziałam, że tak się stresuję!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry