• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze, nie wiem co jest, piersi mnie bolą ?! Brzuszek na razie się uspokoił. A ja mam dziś raz góra i spiewam w pracy a raz dól i się mule.

reklama
Czarny Kocurku a może to @ chce mnie z równowagi wyprowadzić i tak mnie wodzi za nos :-D nie wiem, ale głupawki dostaje i świruje, jak KrólowaFal. A właśnie KrólowaFal co u Ciebie?

Kocurku mogę tak pisać? Kiedy Ty zaczynasz staranka? Czy może już zaczęłaś? być może pisałaś ale mi umknęło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja obstawiam wysoki progesteron!!!:-D

Królowa gdzie jesteś?? W sprawie śluzu - "Pod wpływem zmian hormonalnych często dochodzi do zmiany ph pochwy na zasadowe oraz do pobudzenia wydzielania gruczołów znajdujących się w pochwie i szyjce macicy. Pojawić się wówczas może większa niż zazwyczaj ilość wydzieliny pochwowej, zawierającej śluz szyjkowy oraz złuszczone komórki nabłonka. Jest ona zazwyczaj bezwonna o zabarwieniu przeźroczystym lub białawym. "

Ostatnia edycja:
Wiecie co robię, oglądam stronki z przepisami i ślinkę mam aż do pasa :-D a koleżanki w pracy się śmieją bo cały czas coś jem. Ale to może być złudne.

Królowa czysto u Ciebie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarny kocur no właśnie kochana, świetnie cie rozumie. Tak właśnie bywa i musimy być dumne, ze udało nam się wychowac tych naszych chłopakow
mama witaj. Fajnie wybierac wczasy
jos wiem jak to jest ja też przez leki musiałam zaniechac staranek a bardzo się chciało. Jak będziecie mieli zielone światło to zacznę zaciskac za ciebie

Spadam kochane bo mnie ulic zaczyna
AAAA mama wizyta na 19,40

reklama
Josephine a jak Ty sie czujesz, czy te antybiotyki Ci coś pomagają?

Cześć Mama a propo wczorajszego to ja wiem, że Ty fajna i spokojna istotka jesteś :-)* a ja siedzę w pracy i już nie mogęęęęęęęęęę. Do domku chcę. Mama pieczesz już coś?

papa KrólowaFal :-)

Wisienka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry