młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Just K ... normalnie bedzie wpisany ze jest ojcem . Ale nazwisko bedzie miał Rafał po mnie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie nie... może mój nos mnie poprowadzi![]()
Dziewczyny głowa do góry jutro będzie lepiej:-)
Wypiłam łyk piwa i jestem pijana
Idę pod prysznic...
jestem...
z mega mieszanymi uczuciamija rozumiem, że nie każdy szpital, to szpital w Leśnej Górze i że nie ma co liczyć na american dream, ale to co zobaczyłam to PRL w troszkę lepszym stanie...
jeśli chcesz wziąć prysznic, to musisz wyjść na korytarz, gdzie kawałek dalej jest "sala odwiedzin", taki kawałek pomieszczenia... a dziecko ogląda się przez szybę, tylko ojciec dziecka może na chwilkę wejść poprzytulać Maluszka i znów za szybę, do pokoju poporodowego nikt nie ma wejścia i szpital jest teraz w trakcie remontu na zewnątrz
to ma być miejski szpital???
sala do porodu rodzinnego ma łóżka za 80 tyś zł, a jak jesteś sama, to dostajesz na podwójnej sali i zwykłe łóżko szpitalne....
zizi : hej i pa zarazem
dziewczyny ja uciekam!
maz juz wraca z pracy ide odgrzewac kolacje a pozniej musze oddac F. komputer bo bedzie dokanczal robote swoja... ehhh co za zycie
wyjazd 6h15 powort 21h15
kolacja 15 min robota do pozna prysznic i spac i jutro taki sam dzien
no nic... byle do weekendu i ..urlopu
papatki wszystkim !
Dziewczyny napisałam mu esa : " No i znowu sie na Tobie zawiodłam. Ale to juz ostatni raz !... " a on mi odp "Czemu sie zawiodłaś o ile mi wiadomo nie ugadywałaś sie ze mna bo nie chciałaś.. "
No mnie chyba Roz***(&^&*%&^$&^%*%^(^( !!
FRAJER NO !...
NO to mu napisałam " Wsadź se te obiecanki w du**E.. Chyba nie pozostaje nic innego jak sie pożegnać... " To mi odp : " Przepraszam ze ci przeszkadzam "
No kU***&^%&^$&^$&^$*^$^* śmiech na sali![]()
przepraszam za słownictwo ale no nie moge juz no !:-(
Just K ... normalnie bedzie wpisany ze jest ojcem . Ale nazwisko bedzie miał Rafał po mnie .
Jos - dziekiwiem co to vente privee i nie mialam na mysli przekasek. skad wzielas pomysl z przekaskami?
takich stronek jest pelno. w Polsce jest np. Grupon. W Szwajcarii jest np. eboutic.ch i buyclub.ch masa tego jest
dziala to tak, ze z grubsza kilka-kilkanascie-kilkadziesiat osob kupuje ten sam produkt, wiec ceny sa ze znizkami hurtowymi. wszyscy kupujacy, mimo ze sie nie znaja sa rozpatrywani jako jedna grupa, ktora umawia sie kupic taka sama (ale nie tę samą) rzecz.
sciskam Was wszystkie!
Dziewczyny wybaczcie ze zniknęłam, mojego tatę zabrało pogotowie do szpitala :-(