• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos - dzieki :) wiem co to vente privee i nie mialam na mysli przekasek. skad wzielas pomysl z przekaskami?
takich stronek jest pelno. w Polsce jest np. Grupon. W Szwajcarii jest np. eboutic.ch i buyclub.ch masa tego jest
dziala to tak, ze z grubsza kilka-kilkanascie-kilkadziesiat osob kupuje ten sam produkt, wiec ceny sa ze znizkami hurtowymi. wszyscy kupujacy, mimo ze sie nie znaja sa rozpatrywani jako jedna grupa, ktora umawia sie kupic taka sama (ale nie tę samą) rzecz.

sciskam Was wszystkie!

Just dostał silnego krwawienia z przewodu pokarmowego. Jutro prawdopodobnie operacja. Moja mama na szczęście jest pielęgniarką w tym szpitalu.

właśnie nie... może mój nos mnie poprowadzi :tak:

powachaj TM :) moze ci podpasuje ja je kocham !!

Dziewczyny głowa do góry jutro będzie lepiej:-)

Wypiłam łyk piwa i jestem pijana:szok::tak:

Idę pod prysznic...

hehe to malo ci potrzeba :) ja tez juz pewnie bym sie upila po kilku lykach ...

jestem...
z mega mieszanymi uczuciami :szok::dry::confused::shocked2::no: ja rozumiem, że nie każdy szpital, to szpital w Leśnej Górze i że nie ma co liczyć na american dream, ale to co zobaczyłam to PRL w troszkę lepszym stanie...
jeśli chcesz wziąć prysznic, to musisz wyjść na korytarz, gdzie kawałek dalej jest "sala odwiedzin", taki kawałek pomieszczenia... a dziecko ogląda się przez szybę, tylko ojciec dziecka może na chwilkę wejść poprzytulać Maluszka i znów za szybę, do pokoju poporodowego nikt nie ma wejścia i szpital jest teraz w trakcie remontu na zewnątrz :szok:
to ma być miejski szpital???
sala do porodu rodzinnego ma łóżka za 80 tyś zł, a jak jesteś sama, to dostajesz na podwójnej sali i zwykłe łóżko szpitalne....

moze wlasnie do tego Wejherowa ?? pamietam nawet ten szpiatl jak bylam nad morzem i moja siorka jakiegos wirusa dostala :/
i powiem ci , ze czym wieksze miasto to chyba wiekszy burdel :/
jak bylam u znajomej w Pl na odwiedzinach w szpitalu to malo co nie padlam jak weszlam na sale :( smrod , zaduch , laski w tych brudnych , rozkopanych wyrach po 4 w pokoju , do tego sala przy samym korytarzu i masa odwiedzajacych w pokoju :( koszmar to malo powiedziane ja bym chyba zeswirowala lezac tam
a znowu siorki rodzily na Mokotowie w szpitalu swiezo po remoncie i bajka :) sale super no jak w hotelu normalnie :) i fajni ludzie

zizi : hej i pa zarazem :)

dziewczyny ja uciekam!
maz juz wraca z pracy ide odgrzewac kolacje a pozniej musze oddac F. komputer bo bedzie dokanczal robote swoja... ehhh co za zycie
wyjazd 6h15 powort 21h15
kolacja 15 min robota do pozna prysznic i spac i jutro taki sam dzien
no nic... byle do weekendu i ..urlopu :)

papatki wszystkim !

ehh skad ja to znam ?? damy rade jakos :)))

Dziewczyny napisałam mu esa : " No i znowu sie na Tobie zawiodłam. Ale to juz ostatni raz !... " a on mi odp "Czemu sie zawiodłaś o ile mi wiadomo nie ugadywałaś sie ze mna bo nie chciałaś.. "

No mnie chyba Roz***(&^&*%&^$&^%*%^(^( !!
FRAJER NO !...

NO to mu napisałam " Wsadź se te obiecanki w du**E.. Chyba nie pozostaje nic innego jak sie pożegnać... " To mi odp : " Przepraszam ze ci przeszkadzam "

No kU***&^%&^$&^$&^$*^$^* śmiech na sali :-D:-D:-D:-D

przepraszam za słownictwo ale no nie moge juz no !:-(

nie pisz do niego i tak sie nie dogadacie przez esy i tylko sobie cisnienie podniesiesz :/ po jego sms to mam wrazenie , ze on rzeczywiscie nie dorosl i tyle
poczekaj emocje opadna wez go na powazna rozmowe , na spokojnie , ale stanowczo i zobaczysz co bedzie
a teraz spokojny sen :)))

Just K ... normalnie bedzie wpisany ze jest ojcem . Ale nazwisko bedzie miał Rafał po mnie .

chyba tez bym tak zrobila ... pozniej w razie rozstania to tak dziwnie , ze maly ma inne nazwisko niz ty ... ale jeszce pomysl nad tym :)
bo ja to jestem ze swoim nazwiskiem strasznie zwiazana i po slubie nie zmienilam i nie zmienie nigdy hehe

Jos - dzieki :) wiem co to vente privee i nie mialam na mysli przekasek. skad wzielas pomysl z przekaskami?
takich stronek jest pelno. w Polsce jest np. Grupon. W Szwajcarii jest np. eboutic.ch i buyclub.ch masa tego jest
dziala to tak, ze z grubsza kilka-kilkanascie-kilkadziesiat osob kupuje ten sam produkt, wiec ceny sa ze znizkami hurtowymi. wszyscy kupujacy, mimo ze sie nie znaja sa rozpatrywani jako jedna grupa, ktora umawia sie kupic taka sama (ale nie tę samą) rzecz.

sciskam Was wszystkie!

nie no to troche na innych zasadach jest :) to co piszesz to wlasnie grupon.fr , a my piszemy o wyprzedazach normalych gdzie wchodzisz i mozesz sobie kupic cos taniej i nie zalezy od ilosci osob , a wrecz przeciwnie im mniej tym lepiej , bo rzeczy schodza szybko i np. po poludniu juz nic z danej firmy nie ma , bo wykupione :)

Dziewczyny wybaczcie ze zniknęłam, mojego tatę zabrało pogotowie do szpitala :-(

kurcze przykro mi :((( zdrowka dla taty duzo !!! sciskam

Rurrko dużo zdrowia dla taty, to może jakiś wrzód, albo coś podobnego... :dry:

Mykam spać, spokojnej nocy Wam życzę dziewczynki!

reklama
Oooo jestem poierwsza ! ;-)

Dzien dobry :-D
wstawac kochane babbki :-) nie ma spania !;-);-)

Jej jak mnie gardło boli :-(

Pytanie roku od K... : " A ja ty sie wogole czujesz ? "
NO śmiech na sali :-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry