• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahaha ja tam nie zwracam uwagi na te wszystkie porozbierane, bo one szukają ofiar :-D im większy negliż tym większy pustak, wybacz za określenie, ale pracowałam kiedyś w klubie jako kelnerka i miałam okazję wyrobić sobie zdanie na ten temat, ja zawsze szłam, żeby się wytańczyć i uwolnić energię, a reszta niech sobie jest jaka jest :tak:

reklama
Wiem,wiem i nie mam zamiaru się obnażać ale wiesz...coś lżejszego poszukam:)
Sama pracowałam w restauracji,dyskotece a nawet byłam menadżerem klubu nocnego:) Znam klimaty:))
A ja akurat jestem jutro w towarzystwie potencjalnych ''ofiar'' hehe bo z koszykarzami naszymi idę i to tymi najbardziej popularnymi:)))

Aaaa no i ja nie tańczę,nie cierpię tego.
Chodzę posiedzieć,popić,posłuchać muzyki,znaczy się kiedyś chodziłam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O ZESZ KURKA JA NIE MOGĘ?!?!?!?! :szok:
z koszykarzami?????? proszę, proszę, proszę :-D Weź mnie ze sobą hahahahaha ja tak kocham wyyysokich facetów :-D tylko kto by się zainteresował ciężarówką singielką przed terminem porodu hahahahaha:-D

No wiesz:)))
Ja to z nimi po przyjacielsku:)
Chociaż jeden...mniammmmi! Ciacho jakiś mało:)

hahahahaha a jak Ty myślałaś, że ja to od razu na podryw???? :-D tak sobie popatrzeć, oko nacieszyć hyhyhy, kiedyś do klubu w którym pracowałam często przychodzili koszykarze z Trefla :cool2: oj człowiek mógł sobie oko uradować :rolleyes::rofl2:

No,no:)))
Zmykam powoli:) Jutro się odezwę:)
Dobranoc dziewczynki:)
P.S. A co z Młodamamusia????Coś popłakała i uciekła...
Młodamamusia!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś???
Czekam jeszcze moment,może się odezwie???:)

No właśnie nie wiem, tez ją pytałam co się stało i cisza....
Made też chyba wizualizuje, bo cały dzień w krzaczorach... nawet na chwilkę nie wpadła :szok:
coś dzisiaj dziewuszki nie w humorach i nie w sosach :confused:

No ja też mykam pomalutku, Karola dobrej nocy Ci życzę :) czekam na newsy jutro :) :*

Oliwka niezla zabawa sie szykuje jutro :) fajnie

Just oj zdziwilabys sie , ale tutaj np. faceci jak ide ulica to zaczepiaja mnie na potege ... czym wiekszy brzuch tyml wieksze zainteresowanie .. moze jakies zboczenia maja ?? hehe nie wiem , ale dziwne to jest troche
takze zapraszam do nas :)

Asionku, chyba już teraz będzie za późno ;-) :-)
chwila moment i Remik będzie na świecie hihihih i po brzuchu :-D zresztą jego ojciec też jest wysokim facetem, może synek odziedziczy wzrost ;-) mój ojciec tez z rodziny wysokich 196 cm wzrostu, wszyscy wujkowie są wysocy, więc jak byłam dzieckiem to zawsze marzyłam o takim wysoookim, przystojnym mężu :-D może moje dziecko też będzie koszykarzem :rolleyes:

reklama
Sergi jak to ? :-( a to świnia z niego no ! Walcz kochana !

Jestem jestem juz kochane :-) przepraszam ze tak znikłam ale znajoma wpadła na ploteczki ;-)

Just Oliwka popłakałam się bo dostałam takiego kopniaka od Rafika ze moj brzuch dostała takiego kształtu i ze jak go dotknęłam w jednym miejscu to wyczułam Rafika rączke albo nóżke . Normalnie jak bym łokcia albo kolanko poczuła :-)
Ah :-):-):-);-);-)

ups... nie wiem czy to to ale to chyba skurcz... (wdech wydech wdech wydech ... )

Uciekam kochane ;-)
Karaluchy ( ;
;***

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry