• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :))))

Wiola - Ty się prosisz żeby po tej doopce dostać :wściekła/y: jak tak możesz pisać, że nikt nie tęsknił ?!
Dostaniesz dwa klapsy i cztery buziaki :-))))) i...wyłazić z krzaków !!!

młodamamusia - ślicznie Rafałek noce przesypia :))) Ucałuj tego śmieszka i przyjemnych spacerów :-D

Kocurek!!!!!
pysia!!!!!
rureczka!!!!
jos!!!!
Ewula!!!!
agapa!!!!
just!!!!

marcepanek!!!!
Asionek!!!!

I reszta Kobietek, meldować się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamitka - a Ty zostaw ten odkurzacz, chodź się kawy napijemy ;-))))

reklama
a kuku!!!!! :-D

kawy to ja bym się napiła, ale muszę uciekać znów do urzędów, bo ciągnie się za mną sprawa i czas najwyższy wreszcie to zakończyć :sorry: i tak jestem leń patentowany, bo przeciągałam do ostatniego momentu :zawstydzona/y:

czas ruszyć do boju, a Wam kobietki życzę miłego dnia :happy:

i jeszcze jedno... tak się plażowaliśmy, że plecy pieką mnie do teraz, dzisiaj też jest plan po ogarnięciu dokumentów PLAŻING SMAŻING :rofl2:

just - tylko oddychaj :-D))))) Pozytywnego załatwienia spraw, uważaj na plecy i ucałuj Remiczka :*:*:*:*

No nic...wypiję tę kawą w samotności :((
A później sobie pójdę do moich Kolegów :-D:-D:-D)))))

made to ja poprosze tylko te buziaki:-)
u nas pogoda juz sie popsula, pochmurno ale nadal ponad 20 stopni jest...
od wczoraj trwa akcja odpieluchowania Iwosi... oby nam sie udalo ja nauczyc jak najszybciej

jestem na chwilę -delektuję się ciszą w domostwie :))))

dzieci w przedszkolu a ja sama z kawą :)

teraz kuraka podsmażyłam i podlałam wodą -juz sie dusi..potem fasolkę szparagowa wstawię i ziemniaczki..

teraz ide 2 kwiaty przesadzic i za 20 min po Domisia jadę..
inhalacje na zatoki pomagają i już mnie 2gi dzień głowa nie boli
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif
:))))

Just- pozdrawiam ;))

Młoda-pięknie spicie ;)

Made jak kawka-wypiłaś juz ??

Wiola -babolu-ja tęsknię :)))
i047.gif

oj wiem tylko to przeczytac chcialam no:-p:-)
mama powiedz mi czy uwazasz ze oplaca sie zainwestowac w nocnik jakis grajacy? myslkisz ze dziecko dzieki temu chetniej bedzie siadac ?

Wiola - pieszczot się domagasz ? :-D))))) oj Ty. Ty...Buziaki :*:*:*:*
Ja przy córce miałam zwykły nocnik i zaczęła siadać bardzo wcześnie :)) Maniek ma grający i zakłada go na głowę :eek: Mam nadzieję, że dzieci w żłobku pokażą mu, że na nocnik się siada :-)))))

mamitka - kawy już nie mam :-p nie lubię zimnej :))) Ale chętnie się napiję wody z sokiem :)))) Miałam ochotę na winogrona, ale są tak niedobre, że już mi się odechciało....
Chyba zjem jabłko :tak:

made no ja mam taki zwykly i siada ale tak jakby za kare... taka ma mine .
jablko chcesz? posiadam papierowki... super slodkie
mama bede zaraz robic to ciasto owocowe od ciebie ale z papierowkami wlasnie

Kochana nasza 25-cio latko :)) wiem ,wiem :)))no to już wiesz,że tęsknimy za Tobą :))
Wiola ja nie kupowałam żadnemu dziecku grającego nocnika...wiesz co najbardziej cieszy Niunię jak zrobi siusiu albo kupkę do nocnika???zachwyt mamy..masa usmiechu i ...
c011.gif
c011.gif

ja tak robiłam-podawałam rękę i mówiłam gratuluję-duże kobiety(faceci) robia własnie tu siusiu-tuliłam i chwaliłam jak nie wiem co
c007.gif

u Domisia zajęło nam to -uwierz lub nie-3 dni:))
w pierszy dzień sikał tam gdzie stał
w drugi pół na pół-czyli połowę siusiów do nocnika jak zdążył dobiec
a od 3go dnia juz tylko na nocnki:)i to od razu i siusiu i kupkę-to było na początku sierpnia-czyli miał 2 lata i kilka dni...:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry