• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młoda ano już 10 miesięcy :D leci czas nieubłaganie :no: za niedługo pierwszy roczek :sorry2:

mała terrorystka zabiera mi ciuszki do zabawy :-D No nie da się pracować w takich warunkach :baffled: chyba będę musiała to partiami robić bo póki co najmniejsze pudło mi się udało zrobić a jeszcze dwa o niebo większe mi zostały :szok: Jeny zapomniałam że tyle tego zostawiłam, bo sporo wydałam do domu samotnej matki :sorry2: a tu pełne pudła 3 mi zostały jeszcze :szok:

reklama
Hej Rurencjo:)
Były Panie z Pcpr-u...zaproponowały matce spotkanie u nich,zgodziła się po czym wysłała pismo,że nie zgadza się i żąda przeniesienia Oliwii do innej rodziny zastępczej skoro nie może być z nią....
Co za idiotka!!!!!
Panie się zbulwersowały i stwierdziły,że mają rozwiązanie problemu:jak nie chce to niech nie przyjeżdża bo to jej problem,to ona powinna się starać.
Złożą jutro do sądu jej pisma,nasze sprawozdanie,opinię psychologa i swoje notatki.Sędzia pewnie spazmów dostanie.
W ciągu 8 dni powinno być sprawozdanie z RODK.Trzymajcie &&&&&&&&

ajas witaj co u ciebie?
rureczko gratuluje pierwszego dnia zwolnienia:-)
carola&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sol jak ja uwielbiam grzebac w kartonach z ubrankami.

CAROLA &&&&&&&&&&&&&&&& ...... :) Już bliżej, niż dalej rozwiązania tych problemów, chyba... :)

wioluś ja też :tak: Mam jeszcze trzy pudła nierozpakowane i ciągle w nich nurkuję :))))))))))))
Dasz radę dziś z jazdą..??

Ostatnia edycja:
Problemu w kwestii prawnej Kocie:) Bo mamunia zostanie.... Czasami mam ochotę ją.... coraz częściej życzę jej najgorszego,poważnie...nikt mi tak za skórę jeszcze nie zaszedł.

reklama
Tak:)
Zara jest bardzo delikatna mimo wagi,oczywiście gdy chce a parówka skacze po niej,ciąga za uszy,dziąsła,łapy...
Zaraz będzie płacz bo Zara jak ma jej dosyć to...kładzie się na niej:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry