• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Noo mary BRAWO dla Małej! Dzieciaczki potrafią zaskoczyć, nie?? A moja to się wczoraj tak na mnie patrzyła i analizowała na chłodno, a potem słała mi półuśmieszki i zagadywała, a ja już cała w strachu - GDZIE JEST MÓJ MALUTKI, NIEŚWIADOMY ZWIERZACZEK SSACZEK ???? :szok::-p Za szybko wszystko.. za szybko...

Kocurek - a czy ja dobrze pamiętam - Twoja ślicznotka w Wigilię skończy 3 miesiące? :-):-) To już poważna panna! :-) W ogóle wczoraj Mia zaczęła się uśmiechać na nasze wygłupy i zagugała mi!!! :-):-):-) Chyba zaczyna co nieco robić świadomie! :-):-):-) Uśmiecha się od dawna po jedzonku lub przez sen, ale w odpowiedzi na wygłupy mojego M. i moje to dopiero wczoraj! :-D:-D

Moja kruszyna śpi nadal!!! Obudziła się o 7.30 na zmianę pieluszki i śniadanko i zasnęła sobie. Słyszę przez nianię, że coś tam się odzywa, ale nie płacze, tylko śpi. :szok: Już drugą kawę piję gorącą i w pełnym spokoju! :szok:

reklama
oj rosną nam te dzieciaczki nawet nie wiadomo kiedy:-)

mary- w weekend troche połaziłam i wczoraj wieczorem odchorowałam brzuszek bolał:zawstydzona/y: ale pocieszam sie ze to juz bezpieczny czas. Grudzień też ładny miesiąc;) Mam tylko obawe ze mała nam na same święta wyskoczy a ja tak lubie Boże Narodzenie i nie chce go w szpitalu spędzać;( ale najwyżej sobi na sylwestra odbije:-D:-D:-D

hej hej
Mary-no malutka super że dała mamie pospac kiedy tatusia nie było na straży;), a te pierwsze uśmiechy teraz kiedy ma miesiąc prawie są najcudowniejsze-już są baaaardzo świadome;) a to kulanie to na razie przypadek-takie świadome kulanie zaczyna się po 3 mies.,Mai czasami uda się zdezerterowac z pozycji na brzuszku-ale jaka jest potem zadowolona;)

Ewula-super że już 36tydz. a może dacie radę do stycznia?pogłaskaj słodki brzusio od cioci;)

Kocur-ciebie przecież czas się nie ima;)

a ja weekend spędziłam prawie bez kompa, mąż miał zjazd na uczelni więc miałam co robic w domku;), do tego był stres bo @się spóźniała, aż z nerwów wypiłam pół szklanki redsa i od razu przylazła-że człowiek potrafi się tak sam psychicznie zblokowac

u nas dziś mróz więc pościel wywieszona, automat czeka na włączenie, gwiazda śpi, zupka dla niej prawie gotowa, kasza ugotowana, gulasz wesoło skwierczy...

pozdrawiam resztę babeczek

hej :)

u nas nocka fajna :) maly kolejny raz nie wstal na karmienie o 2.30 tylko dopiero o 5 :) mogloby mu juz zostac tak od razu lepiej sie spi jak ciagiem mozna pospac wiecej jak 3 h :)
katar dalej nas meczy :/ najgorzej jak wlasnie wstaje o tej 5 nos zawalony , ze az harczy :/

jutro pediatra ale nie zaszczepie malego jak on zdrowy do konca nie jest .. boje sie :(

Ewula no juz okres bezpieczny :) czas tak szybko leci :szok:

Jos widze , ze jednak udalo sie kogos znalezc do pomocy ?? to dobrze mozesz i ty dechnac troche :)
ja juz chce ubrac choinke , ale nie mam narazie jak , bo nie kupie badziewia , a chce zywa :)

Kocurek hej dawno cie nie bylo :) racja maluchy coraz bardziej kumate sie robia , z dnia na dzien doslownie :)

moj maly wlasnie odkryl , ze moze sam ruszac zabawkami na macie :) macha sobie papuga !! i z tego szczescia kupe walnal ok spadam go przebrac :) do pozniej hehe

asionek O przepraszam - moja od paru dni świadomie się już kula z brzuszka na plecki, tzn wtedy, kiedy "stoi" na rączkach i unosi główkę, to jak się już tak namęczy i nastęka to bach na plecki i zadowolona :-D

mary No tak - moja w Wigilię kończy ćwiartkę :sorry: już.....

Te uśmiechy i guganie są rozbrajające, nie..?? Staram się teraz więcej łapać takich momentów i archiwizować.. coby na starość było co wspominać hehe :-p

Ostatnia edycja:
Paulina - a u nas kurczę na plusie!!! :wściekła/y: Cholerka, jak śniegu w Święta nie będzie, to ja się na Lofoty wyprowadzam!!! Pada deszcz, do tego jest lód sprzed paru dni, czyli ślizgawka i nawet nie mam po co wózka wyciągać... :zawstydzona/y::no: Do tego szaro, ciemno i aż się wszystkiego odechciewa... A Ty, kochana, obrotna jesteś! :tak::tak: Już tyle zdążyłaś zrobić, a dopiero 10.00!

Asionek - no to super, jak już się bawi! Mia jeszcze nie kuma do czego ta mata i zabawki na niej... Ale mam nadzieję, ze niedługo!

OK, idę pranie rozwieszać. Obiad dziś sobie daruję, bo M. wraca późno z wyjazdu służbowego. ;-)

Dzień dobry :-)
U nas bez zmian -Borysek nadal noszony, rozpieszczany i marudny, Maniek w swojej bajce, córka walczy ze skurczami żołądka z powodu niespełnionej miłości, mąż jak zwykle Kochany, a ja staram się zapanować nad tym całym zwierzyńcem :-D))))

Pozdrawiam wszystkie babeczki cieplutko :-)

A chciałabyś labradora, półpersa i minikrólika made ???? Bo widzę, radzisz sobie, a do kompletu trochę Ci brakuje :-p:-D
Wiiiitaj moja droga!!
Pochwal się Boryskiem, bo mi głupio będzie tak samej, a nie mogę już wytrzymać i zaraz fotki Oli wstawię :rofl2:

reklama
Made-:-) kochana, ale dajesz radę z tym swoim zwierzyńcem, a przypomnij mi ile twoja córa ma już lat,że już serduszko złamane?

Mary-ja mam takiego speeda rano, bo potem zwalniam obroty;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry