mary-beth
Fanka BB :)
Noo mary BRAWO dla Małej! Dzieciaczki potrafią zaskoczyć, nie?? A moja to się wczoraj tak na mnie patrzyła i analizowała na chłodno, a potem słała mi półuśmieszki i zagadywała, a ja już cała w strachu - GDZIE JEST MÓJ MALUTKI, NIEŚWIADOMY ZWIERZACZEK SSACZEK ????Za szybko wszystko.. za szybko...
Kocurek - a czy ja dobrze pamiętam - Twoja ślicznotka w Wigilię skończy 3 miesiące? :-):-) To już poważna panna! :-) W ogóle wczoraj Mia zaczęła się uśmiechać na nasze wygłupy i zagugała mi!!! :-):-):-) Chyba zaczyna co nieco robić świadomie! :-):-):-) Uśmiecha się od dawna po jedzonku lub przez sen, ale w odpowiedzi na wygłupy mojego M. i moje to dopiero wczoraj!

Moja kruszyna śpi nadal!!! Obudziła się o 7.30 na zmianę pieluszki i śniadanko i zasnęła sobie. Słyszę przez nianię, że coś tam się odzywa, ale nie płacze, tylko śpi.
Już drugą kawę piję gorącą i w pełnym spokoju! 
Za szybko wszystko.. za szybko...
ale pocieszam sie ze to juz bezpieczny czas. Grudzień też ładny miesiąc
już.....
Cholerka, jak śniegu w Święta nie będzie, to ja się na Lofoty wyprowadzam!!! Pada deszcz, do tego jest lód sprzed paru dni, czyli ślizgawka i nawet nie mam po co wózka wyciągać...
Do tego szaro, ciemno i aż się wszystkiego odechciewa... A Ty, kochana, obrotna jesteś!