• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja sobie nie życzę aby mnie atakowano,rozumiecie???A skoro wiadomość do mnie to mam prawo robić z nią co chce!
Wiesz co Rurka,daruj sobie dziewczyno....siedzisz i narzekasz non stop.

nie rozśmieszaj mnie... ja narzekam? popatrz co ty piszesz, narzekasz na matke, ojca, siostre, meza, rozwod, brak ciazy, ciaze to kto tu narzeka? hahaha dobre, dobre, uśmiałam się:-D:-D:-D
Popatrz na siebie, swoje humory i dopiero innych osądzaj tak? jak to określilaś, ja sobie nie ŻYCZĘ czepiania i obrażania mojej osoby:-D:-D

Dzięki Kocie...
Jak ja nie cierpię bezpodstawnego oskarżania....
Ja kończę temat i komu trza ignora włączam. Resztę za uniesienie przepraszam!

Kochane to TYLKO FORUM!!! :szok: Złośc piękności szkodzi i dzieciaczkom, co gorsza :tak:

JOS ja Ci takiego pw wysmaruję, że spadniesz tą swoją zgrabną pupką na podłogę jak chcesz ;-):-D

PAULINKO już czytam....

Chciałam znowu próżność własną połechtać chwaląc się czymś, ale już mi się nie chce heheh

Do potem. Kąpiel i takie tam czekają

Ostatnia edycja:
jos podzielam Twoje zdanie. Nie wolno nikogo nękać. Prywatna wiadomość jest prywatna, o ile zawiera treści natury prywatnej, a nie, gdy jest atakiem.

Ja nie dostałam jeszcze i mam nadzieję, że nie dostanę wysmarowanego PW, ale gdyby któraś zapragnęła, to proszę bardzo.

.......................

To nie jest TYLKO forum..... dla mnie to forum, to jest AŻ FORUM ............................................

Ostatnia edycja:
a ja mysle choc moze i prawda ze wiadomosci prywtanych ujawniac sie nie powinno

to tez ludzie nie powinni sie na prywatne skrzynki pocztowe wbijac z jakimis osadzeniami sugerowac potrzebe szukania pomocy?
za kogo TA osoba sie ma ????
badzcie obiektywne dziewczyny

nazywaj osoby po imieniu a nie zaimkami.

Karola - ja napisalam pw, bo chcialam sprawe zachowac miedzy Toba, a mna kulturalnie, bez zbednych uniesien i psucia atmosfery na forum. pw ujawniac nie wolno i juz, nie ma co z tym dyskutowac.
po tym co napisalas i jak mie nazwalas, w ramach obrony wlasnej powinnam Ci napisac co dokladnie mialam na mysli ale publicznie tego nie zrobie (nie ze strachu o wlasna pupe ale z szacunku do deklaracji praw czlowieka), pw ani mela tez Ci nie wysle, bo i tak wszystko obrocisz przeciwko mnie. Wyszlas zatem na swoje i zostawiasz mnie bez prawa do obrony.
Powiem tylko tyle. Wiedzialam, ze pw Cie zaboli, ale wcale nie to bylo moim celem. A jesli wymagasz, zeby Cie szanowano, to na poczatek szanuj innych (pod kazdym wgledem).

reklama
e nie libby - to nie było personalne.... tym razem
użyłam tylko Twojego sformułowania

Nie toleruję obrażania, forum, PW, nieważne.......

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry