• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY ja Cię prooszę .... za co Ty mnie dziękujesz??? :szok: Za to, że nie stać mnie na nic więcej, prócz "heja" ??? :szok:

MADE oj już .... dobrze będzie ;)))))))) Najwyżej znowu przyślą :tak: A temu Swem Szanownemu przykazaj ZAWSZE WSZYSTKO odbierać, jak jest adresowane dla CIEBIE :-p

reklama
Boogie dzielna jesteś :-) Twoja praca trudna - trzymam więc za Ciebie kciuki i jak już nie dasz rady to możesz odejść tak?? A Remiś jak zwykle śpiewa "Czy te oczy mogą kłamać???" SUPER!

Carola pełen lans!

Mary co się dzieje????

Jos mówisz, że kolację piwem zapijałaś....ach :-) Piwko z sokiem czy samo??

Monia oby ten katar Wam szybko przeszedł - a znasz coś takiego do odciągania jak KATAREK? Rzecz kontrowersyjna niby - ale nie ja jedna uważam to za cud techniki :-) Może zorientuj się???

Kocurku czyli niewyspana znowu??? Kawki??? Ja dziwnie spałam, bo tak wiało, że miałam wrażenie, że ciągle jakiś horror oglądam. A od 5 (starej 4) już nie śpię. I musiałam się kawką inką zadowolić...dziwnie mi :eek:

Aleście napisały zanim tego posta wysłałam! Buziaki dla całej reszty, bo już Martynka mnie woła...głośno woła!

Lil wiem co to katarek ale ni da rady na śpiąco bo ją odkurzacz obudzi... a cała rzecz plega na tym żeby zakończyc operacje zanim małe się zorientuje że jej majstruje przy nosie bo płacz jest i katar jeszcze większy....Współczuję pobudki:(

Mary a czemu taka wymęczona?

Made a własnie to doedukuj Szanownego i niech pyta czy zapłacone jak tak to niech bierze jak leci:))

Ja czekam na moje zabezpieczenia i wypasiony termometr:) mam nadzieję że dziś będzie:)

Kocurku strzyka mnie coś w krzyżu :eek: tfu w karku...:eek: tfu w barku....

Made zdradzisz co tam było w tej paczce? :-p

Monia
no wiem wiem - rozbudzanie najgorsze - oby katar szybko przeszedł!

reklama
LIL ooo.. to u mnie podobnie - nie mogę kręcić szyją bez niepokojącego chrzęstu :eek::-D:-D A w prawym łokciu przy prostowaniu jest taki huk :szok: hahaha :rofl2: Geriatyczne objawy mogą być zabawne :-p

Tak sobie myślę, że będziemy fajną bandą staruszek :-D:-D:-D
Kiedyś... :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry