Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas identycznie! Też 47m, Jeszcze się mieścimy:-)Ile macie metrow?my 47 i tez ciasno...
Pogoda paskudna.
ale jakos sobie radzimy choc powoli zastanawiamy sie nad zamiana na wieksze zobaczymy jak to bedzie.
.
Ile macie metrow?my 47 i tez ciasno...
Mam nadzieję żę go przystosujemy do maja, tak, żeby Kamila mogła miec juz łóżeczko dla siebie, no a jak nie to trzeba będzie mu zorganizowac jakies łóżeczko turystyczne albo kojec i rozkładać na noc.. sama nie wiem...
Nadrobiłam już zaległości i mogę troszkę o sobie napisać
Ja jestem z rocznika '79 Dopóki nie poznałam mojego męża to mieszkałam w Bydgoszczy a od 3 lat mieszkam w Warszawie
i muszę sobie tu jakoś radzić, a nie jest mi lekko bo jestem tu sama jak palec i gdyby nie BB to bym chyba oszalała ;-)
a co do warunków lokalowych to u nas na razie jest ok mamy 61 m i 3 pokoje więc dajemy jakoś radę...choć mi i tak jest ciasno bo całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym i jakoś nie potrafię się przyzwyczaić do mieszkania w bloku
no ale cóż trzeba sie z tym pogodzić bo na zmianę się nie zapowiada
chyba, że wygram w totka 

bo Marta spala tej nocy spokojnie bez wiercenie sie i prezenia w lozeczku od 21 i obudzila sie na jedzenie dopiero o 5
Natalka najdluzej spala po 6h w nocy poza tym juz bym ja dawno budzila bo bym sie martwila,ze za dlugo spi i nie je;-)Wczoraj jadlam same bezpieczne rzeczy
tylko nie wiem czemu teraz cos ja meczy

nadal podaję Emilce flegaminę w kropelkach i czekam kiedy minie.....no a tak to apetyt jej dopisuje co mnie bardzo cieszy i broić już też zaczyna
ale da sie przeżyć;-)