Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misia bo dzieci karmione piersia nie potrzebuja tak szybkiego urozmaicania diety. Wsio co im potrzebne dostaja wraz z mlekiem matki. Ale ja karmiac Laure piersia (tylko i wyłącznie) wprowadzałam jej i tak wsio od 3 miesiaca;-)
Bo ja jakas inna jestem

ja narazie delikatnie zagesciłam bo na 120 ml płaska łyzeczke i narazie nie płaczeCZARNA ja tez mam kaszke z bobowity bez dodatkow :-)
Daj znac jak Sami zareaguje bo ja Oliwi narazie tego kleiku tak 3 razy dziennie do mleka dodaje :-)

Czarna a gotujesz tą wodę żywca??? własnie tez o tym pomyślałamJa narazie nie dodaje kleiku ale wypróbowałam cosik innego zaczełam robic mu mleko na żywcu i mały zjada praktycznie bez problemu całosc która mu przygotuje(100) Choc za namowa M zrobiłam mu mleko na innej wodzie mineralnej i ledwo wcisnełam 60ml
wiec moze cos jest z ta wodą . Ale jeszcze go poobserwuje zanim napisze ze to jest sposób na niego
A zmienilismy wode nie tylko ze wzgledu na jego jedzenie ale na kupki robił co 3 dni i to przy mojej pomocy:-((musiałm mu nogi trzymac)

ja nie gotuje Zywca chociaz podobno powinno sie gotowac.