• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja dziś też oglądałam te zupki marchwiowe w sklepie i mnie kusiło...ale poczekam do 3 miesiaca. Kupiłam ten smoczek trójprzepływowy i jakoś mi sie nim dusi:baffled:
Spróbuje zrobić ciut gęstszy albo łyzeczką podam...a propos muszę kupić śliniaki;-)

reklama
Misia bo dzieci karmione piersia nie potrzebuja tak szybkiego urozmaicania diety. Wsio co im potrzebne dostaja wraz z mlekiem matki. Ale ja karmiac Laure piersia (tylko i wyłącznie) wprowadzałam jej i tak wsio od 3 miesiaca;-)
Bo ja jakas inna jestem

tak wiem ze nie potrzebuja ale zrobilam tak jak Ty i dodalam jej dzisiaj do mleka lyzke kleiku (w kaszke tez sie zaopatrzylam :-))
a jak Laura reagowala na to co jej dajesz ?? byla spokojna i wszystko bylo ok czy cos sie dzialo po dodatkowych posilkach ?? :confused:

kaka82 mi mala tez zaczela sie dusic jak dalam jej z tego 3przeplywowego ale wzielam jej stary smoczek 0+ i przepchalam przez niego dluga wykalaczke , efekt znakomity ;-) ladnie lecialo mleczko z kleikiem a mala sie tym nie dusila :-)

Ostatnia edycja:
Ja narazie nie dodaje kleiku ale wypróbowałam cosik innego zaczełam robic mu mleko na żywcu i mały zjada praktycznie bez problemu całosc która mu przygotuje:tak: (100) Choc za namowa M zrobiłam mu mleko na innej wodzie mineralnej i ledwo wcisnełam 60ml:baffled: wiec moze cos jest z ta wodą . Ale jeszcze go poobserwuje zanim napisze ze to jest sposób na niego:-p A zmienilismy wode nie tylko ze wzgledu na jego jedzenie ale na kupki robił co 3 dni i to przy mojej pomocy:-((musiałm mu nogi trzymac)
Czarna a gotujesz tą wodę żywca??? własnie tez o tym pomyślałam :tak::tak:

Ja z zosia urzywalam tylko wody zywca i to baaardzo dlugo, teraz z mlodym tylko na poczatku mialam zywca a teraz juz normalna wode gotuje 5 minut i tyle:tak: Nic mu nie jest, kupki robi sam, codziennie, zadnej wysypki tez nie ma i teraz juz wypija 140!! wiec jest ok:-)

A moja pchla cos teraz nie chce pic mleki z klikiem, jak jest samo mleczko to teraz wypija 140 a z kleikiem max 60:rofl2: Dzisiaj nawet w nocy wypluwal smoczek a jak zrobilam samo mleko wciagnal cale, wiec ostaje mi samo mleczko, a szkoda bo po tym kleiku ladnie dlugo spal....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry