magdziunia
Październikowa Mama'08
Polecam stronkę Dieta karmiącej mamy - tam też jest info na temat rozszerzania diety u maluszków.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj jeszcze tez czasami potrafi walczyc jak lew w czasie jedzenia. Wtedy tak odpycha butle ze nie mam siły by ja trzymacJa też myślę, ze moze być głodna. Hania czasem też histeryzuje przy jedzeniu...dzisiaj mamy własnie taki dzień![]()
Ale jak zaciagnie to juz jest dobrze
Czesto ma tak ze jak walczy przy jedzeniu (opis wyzej) to zje 60 i musi mu sie odbic i dopiero dojada
ale ogólnie juz jest znacznie lepiej
i mam sie nieprzejmowac. No chyba ze z czasem niebedzie zwiekszał porcji ale to zobaczymy pozniej;-)Mój jak sie naje robi to samoDorotka generalnie moj mały zaczyna juz jesc tzn jego max to 130 ale tylko raz dziennie a tak to je 100 a zdaza sie mu i zjesc tylko 70/80 i wypluwa smoka i sie uśmiecha piknie![]()
wtedy wiem, ze więcej już mu nie wepchnę 
(100) Choc za namowa M zrobiłam mu mleko na innej wodzie mineralnej i ledwo wcisnełam 60ml
wiec moze cos jest z ta wodą . Ale jeszcze go poobserwuje zanim napisze ze to jest sposób na niego
A zmienilismy wode nie tylko ze wzgledu na jego jedzenie ale na kupki robił co 3 dni i to przy mojej pomocy:-((musiałm mu nogi trzymac)