reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
KAKA I WESOLUTKA u mnie tez ostatnio Oliwia je na raty :-(
Kurcze jak ja tego nie lubie :-(
CZARNA a jak ty sobie radzisz lub radzilas jak Sami nie chcial pic ?????????

Jak ona je mi po 30 to wkurzam sie bo nie wiem kiedy jest glodna Bo te odstepy czasu od jedzienia do jedzenia przy tak malej ilosci ml tez sa rozne :-(
Ona ostatnio placze przy jedzeniu :-(
Jutro ide do lekarza to powiem jej aby ona mi fachowym okiem sprawdzila czy nie ma plesniawek Jak nie to zaczne podawac jej mleko ze starych butelek i zobaczymy Jak to nie pomoze to kupie inna butelke na probe i tez obadamy Oby jakas opcja sie sprawdzila Ona nie placze przy jedzeniu jak je na pol spiaco

Ja też myślę, ze moze być głodna. Hania czasem też histeryzuje przy jedzeniu...dzisiaj mamy własnie taki dzień:baffled:
Moj jeszcze tez czasami potrafi walczyc jak lew w czasie jedzenia. Wtedy tak odpycha butle ze nie mam siły by ja trzymac:-D Ale jak zaciagnie to juz jest dobrze:-p

Dorotka generalnie moj mały zaczyna juz jesc tzn jego max to 130 ale tylko raz dziennie a tak to je 100 a zdaza sie mu i zjesc tylko 70/80 i wypluwa smoka i sie uśmiecha piknie:rofl2: Czesto ma tak ze jak walczy przy jedzeniu (opis wyzej) to zje 60 i musi mu sie odbic i dopiero dojada:tak: ale ogólnie juz jest znacznie lepiej:tak:
I gadałam z lekarka o tym jego jedzeniu i ona stwierdziła ze skoro ze je bdb:tak: i mam sie nieprzejmowac. No chyba ze z czasem niebedzie zwiekszał porcji ale to zobaczymy pozniej;-)

A moja chyba bierze mnie pod wlos bo jak je na pol spiaco to nigdy nie marudzi Tzn na pol spiaco zdaza sie ze wypije wsio ale tez czasem nie wypija wszystkiego ale nigdy nie marudzi wtedy przy jedzeniu wiec to chyba o butelke nie chodzi???????

Dzisiaj juz ok. Hania w ciagu dnia zjada po 120 ml, a na noc robie jej po 90...hmm moze dzis porobie jej 120 w nocy:confused: Nao i kleik dawałam tylko na noc...a teraz jak Blond spróbuje co 2 karmienie.

ja tak robie bo moja kolezanka tak robila bo tez miala problem z wiecznie glodna corka.teraz ona ma 2 latka i na szczescie spasiona nie jest czyli mam nadzieje ze nie przekarmie go...

Ja narazie nie dodaje kleiku ale wypróbowałam cosik innego zaczełam robic mu mleko na żywcu i mały zjada praktycznie bez problemu całosc która mu przygotuje:tak: (100) Choc za namowa M zrobiłam mu mleko na innej wodzie mineralnej i ledwo wcisnełam 60ml:baffled: wiec moze cos jest z ta wodą . Ale jeszcze go poobserwuje zanim napisze ze to jest sposób na niego:-p A zmienilismy wode nie tylko ze wzgledu na jego jedzenie ale na kupki robił co 3 dni i to przy mojej pomocy:-((musiałm mu nogi trzymac)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry