reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
No wiec jesli chodzi o moja lale to on ostatnie dni ma tak ze jak wezmie smoka do buzi to odrazu go wypluwa jakby nie chciala pic!! i tak jej wciskam bo wiem ze juz czas ona ryczy ja sie denerwuje i wkoncu po dluuuugich walkach wypije nie wiem co jest??nie smakuje jej czy co???
Ogólnie jest baaardzo pogodana!!śmieje sie w głos aż czkawki dostaje!!:-D
Dzis było juz lepiej:tak:
Co do nowości to moja niunia od 3 dni pije soczek marchwiowy Hippa i oprocz mega kupek:-p nic jej nie jest:tak: dzis kupilam soczek od 4 z owocow lesnych wiec jutro podam na probe a czeka juz w kolejce sloiczek od 4 m-ca zupka marchwiowa z jarzynami;-) ale to za 2 dni.
Moja mleczko wypija 100-120 a dzis na noc dam jej 2łyżeczki kaszki bananowej do mleczka:tak:

MINISIA szalejesz hhi ale dobrze ze twojej malej nic nie ma Ty juz stosujesz od 4 miesiaca prosukty ??a twoja konczy teraz 3 prawda ??????

Na oliwi kleiku tez pisze od 4 miesiaca ale ja jej go narazie tylko daje i nic wiecej :-)

Minisia super:tak: ja juz tez zakupiłam marchewke+ jabłuszko i poczekam do konca stycznia:-p Co do mleka moj własnie takie cyrki robił:tak: i teraz robie na zywcu i jest ok narazie:tak:
Dzis kupiłam małemu kaszke mleczno-ryzowa bobovity (czysta bez smakowa) i podałam do mleka pół łyzeczki:tak: zobaczymy;-)
Dorotka bo wsie produkty sa od 4 miesiaca:tak:

MINISIA szalejesz hhi ale dobrze ze twojej malej nic nie ma Ty juz stosujesz od 4 miesiaca prosukty ??a twoja konczy teraz 3 prawda ??????

Na oliwi kleiku tez pisze od 4 miesiaca ale ja jej go narazie tylko daje i nic wiecej :-)

gdzies czytalam ze jak pisze OD 4 mies. tzn. ze po skonczeniu 3mies.
a PO 4 mies. to po skonczeniu 4mies. (czyli jak dziecko wchodzi w 5mies. np.ma 4mies.i 1dzien);-)

aaa i jeszcze czytalam ze dzieciom karmionym sztucznie mozna wprowadzac produkty od 4mies a dzieciom karmionym z piersi od 6mies.

Ostatnia edycja:
Misia bo dzieci karmione piersia nie potrzebuja tak szybkiego urozmaicania diety. Wsio co im potrzebne dostaja wraz z mlekiem matki. Ale ja karmiac Laure piersia (tylko i wyłącznie) wprowadzałam jej i tak wsio od 3 miesiaca;-)
Bo ja jakas inna jestem

No ja to kombinuje z tym wprowadzaniem posiłków tzn będę kombinowała. Na chwilę obecną walczę z butelka. Patryk coś nie chce ani smoka ani butli tylko cyc ... i nic więcej. A czas do szkoły wracać, oj Ciężko będzie .

reklama
Tak Dorotka za kilka dni konczy 3 m-ce.
Z jakiej firmy to zalezy kaszke ma Bobovita, sok hippa, przecier gerbera.;-)

No i narazie odp.nic jej nie jest a nawet adnie dzis z łżeczki zjadała.
Hmmm ja ciagle jej gotuje na mineralnej wodzie Primvera a moze ta woda jej juz nie smakuje???
ja przy nast.karmieniu znow odwali cyrk to zrobie jej na zwykłej wodzie zobaczymy.Jak bedzie ok to zmienie mineralna.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry