reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja tez lece na kranowie i zagotowuje :-)

Chyba podam malej zaniedlugo mleko z kaszka bez dodatkow :-)
Kleik juz wyprobowany Nic jej po tym nie ma :-)chyba zaczne jej wiecej dawac tego kleiku :-)

Kupilam dzis z aventu SMOCZEK TEN TROJPRZEPLYWOWY aLE MALA SPI WIEC JESZCZE JEJ Z NIEGO NIE DALAM :-) ZOBACZYMY CZY SIE JEJ SPODOBA :-)

Ja mam butelki 2 z Lovi i smoczki ale dzis po tym smoczku z Aventu widze miedzy nimi roznice w samym wygladzie I jak sie malje spodoba ten smoczek z Aventu to sie przezuce :-)
Lovi jest strasznie miekki a Avent dwardszy i mnie sie wydaje zer lepszy no ale o tym musi Oliwia zadecydowac :-)

Acha i moja nie przepada za herbatkami z kopru i uspakajajaca Takie mam w domu ale one ich nie lubi I kupilam jej od 4 miesiaca herbatke z jablkiem i melisa I zobaczymy czy ja polubi.Bo nie chce jej dawac za wiele tej zwyklej herbaty ta co ja pije a ta wlasnie ona lubi :-)

reklama
A moja pchla cos teraz nie chce pic mleki z klikiem, jak jest samo mleczko to teraz wypija 140 a z kleikiem max 60:rofl2: Dzisiaj nawet w nocy wypluwal smoczek a jak zrobilam samo mleko wciagnal cale, wiec ostaje mi samo mleczko, a szkoda bo po tym kleiku ladnie dlugo spal....

bo z kleikiem jest bardziej geste i syte dlatego dziecko szybciej sie najada ;-) duzo mleczka nie potrzeba a dziecko jest najedzone

kaka82 tez mleko robie na kranowie juz od samego poczatku i nie zauwazylam zeby przez to dzialo sie cos zlego

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nic nie zaczęłam dawać dodatkowego ... no tylko przepajam herbatką koperkową, rumiankową bądź uspokajającą.

Co do wody, to korzystam z kranówki i jest dobrze.
Muszę kupić inny smoczek do butelki już - taki trójprzepływowy.

Kupiłam ostatnio kaszkę bezglutenową ale na niej napisane, że po 4 miesiącu i jeszcze ten miesiąc mogę poczekać.
W pon mam wizytkę więc dopytam pediatry co i jak.

a ja mam pytanie a jak kaszki i kleiki przy cycu, jak robić, jejku o tym niec niewiem???
ja karmiac cycem podawałam małej kaszke od 3,5 miesiaca łyzeczka nie z butli:tak: małemu tez tak bede robiła nie chce by pił z butli kache. Bo mam złe wizje i doswiadczenia:-p :-pbez urazy kazdy robi jak uwaza :tak: fakt dałam małemu do mleka płaska łyzeczke kaszki ale takie ilosci jeszcze dopuszczam:-D

Ja tez wczesniej stosowałam kranówe ale skoro moj miał problemy z kupka i iloscia jedzonka szukam innego rozwiazania. Teraz zjada coraz lepiej ale jeszcze pozostaja te kupki:dry: narazie czekam i chyba jeszcze wypróbuje mleko Bebilon Comfort podobno na zaparcia;-)dobre

Wiec dalam Oliwi herbatke z jablka i melisy w smoczku trojprzeplywowym z aventu i nie chciala pic Zmienilam smoczek na lovi i tez nie chciala pic Widac ze jej nie smakuje ta herbatka ale bede ja meczyla i moze sie przyzwyczaji do smaku :-p

Pozniej zrobilam 90 ml wody i 3 mleka i 1,5 kleiku i nie chciala zabardzo pic z Aventu nawet na I sie lekko dusila :baffled:Ale troche ja pomeczylam i troche wypila Zmienilam smoczek to tez zabardzo nie chciala pic ale przynajmniej nie plakala jak przy smoczku z Abentu Nie wiem moze jeszcze dla niej ta dziurka jest za duza nawet na I :baffled:Bede jeszcze ja meczyla moze sie tez przyzwyczaji

ASIU ty masz jaki ten trojprzeplywowy???? Jak z Aventu to Rafalkowi Pasuje Bo pisalam ze on lubi pic z malej dziurki a tam ta nawet na I jest duza :rofl2:

Dzieki ASIU to ja sie chyba przejde pozniej do sklepu i zobacze czy maja z Canpola ten trojprzeplywowy
Moze jak nasze dzieciaczku trooche podrosna to ten z Aventu nie bedzie juz ich dusil

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry