minisia
pazdziernik '08
No u mnie juz po obiadku zjadła wczotraj troszke tego kremu marchwiowego z jarzynami a dzis reszte dojadła takze caly słoiczek zjedzony i nic jej nie jest a ona mega szczesliwa.
Wiec ja juz bede jej dawala to co mam juz sprawdzone.
Czarna i ja do mleka dodaje max 2 łyżeczki kaszki bo zdecydowanie wole dawac łyżeczką ale poczekam jeszcze bo boje sie ze zatwardzenia dostanie
Mówie wam jak ona chetnie zjada z tej łyżeczki!!!
Dzwoniłam dziś to położnej bo znów mi nie chciała pic mleka i położna powiedziala mi, że najprawdopodobniej mleko jej juz nie smakuje!!
jednak najpierw mam dawac zadziej nie co 3 h bo ona juz jest duza i moze po 3h nie jest glodna mam ja obserwowac a jak nie to ostatecznie zmiana mleka.Dałam jej kaszke bananowa do mleka i wypiła pieknie wiec pewnie ksiezniczce mleczko przestało smakowac
no zobaczymy
No a to moja lalunia po obiadku

Wiec ja juz bede jej dawala to co mam juz sprawdzone.
Czarna i ja do mleka dodaje max 2 łyżeczki kaszki bo zdecydowanie wole dawac łyżeczką ale poczekam jeszcze bo boje sie ze zatwardzenia dostanie

Mówie wam jak ona chetnie zjada z tej łyżeczki!!!
Dzwoniłam dziś to położnej bo znów mi nie chciała pic mleka i położna powiedziala mi, że najprawdopodobniej mleko jej juz nie smakuje!!
jednak najpierw mam dawac zadziej nie co 3 h bo ona juz jest duza i moze po 3h nie jest glodna mam ja obserwowac a jak nie to ostatecznie zmiana mleka.Dałam jej kaszke bananowa do mleka i wypiła pieknie wiec pewnie ksiezniczce mleczko przestało smakowac
no zobaczymyNo a to moja lalunia po obiadku

Przy okazji zakupow popatrze co tam ciekawego w sloiczkach dla takich maluszkow bo ja troche taka "zielona"jestem w tych sprawach.(Przy drugim brzdacu juz bede madrzejsza;-)).