reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja dzisiaj na noc dałam Hani 150 ml kaszki tej banaowej i przez noc obudziła sie tylko 1 raz na jedzonko. Jestem w szoku ze ona juz 150 ciagnie;-)

AGNIESIA te soki to HEINZ'A są;-) a lookałam na jedzonko początkowe. porażka. nie zeby marcheweczka czy jabłuszko tylko odrazu lasania:baffled: i wszystkie firmy mają słoiki od 4 miesiąca i odrazu z konkretnymi daniami. najłagodniejsze co znalazłam to jakaś papka ryżowa i jabłko razem z gruszką. właśnie z Hippa.

Ja Małego mojego karmię tylko piersią i poza piersia i herbatką jeszcze mu nic nie dawałam. Poczekam chyba aż skończy conajmniej 4 miesiące i może wtedy zacznę mu wprowadzać jakieś inne rzeczy.

Justysia dzieki za te soki, dzis wlasnie ogladalam w sklepie.Co do sloiczkow to masz racje, mimo ze u mnie w Morissonie niby duzy wybor to samej marcheweczki nie znalazlam.Kupila marchewke z ziemniakiem z hippa i mam zamiar wyprobowac to jutro.Kaszke kupilam narazie ryzowa z cow&gate i mala juz po pierwszej porcji.
A co do soczkow to ja nie widze zeby na nich bylo napisane od ktorego miesiaca, czy to oznacza ze mozna dawac kazde???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry