J
justyneczka
Gość
ja dziś wybieram się na zakupy po nowe smoczki butelki i popatrzę na jedzonko niemowlęce:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wnocy absolutnie zakaz.No u mnie juz po obiadku zjadła wczotraj troszke tego kremu marchwiowego z jarzynami a dzis reszte dojadła takze caly słoiczek zjedzony i nic jej nie jest a ona mega szczesliwa.
Wiec ja juz bede jej dawala to co mam juz sprawdzone.
Czarna i ja do mleka dodaje max 2 łyżeczki kaszki bo zdecydowanie wole dawac łyżeczką ale poczekam jeszcze bo boje sie ze zatwardzenia dostanie
Mówie wam jak ona chetnie zjada z tej łyżeczki!!!
Dzwoniłam dziś to położnej bo znów mi nie chciała pic mleka i położna powiedziala mi, że najprawdopodobniej mleko jej juz nie smakuje!!jednak najpierw mam dawac zadziej nie co 3 h bo ona juz jest duza i moze po 3h nie jest glodna mam ja obserwowac a jak nie to ostatecznie zmiana mleka.Dałam jej kaszke bananowa do mleka i wypiła pieknie wiec pewnie ksiezniczce mleczko przestało smakowac
no zobaczymy
No a to moja lalunia po obiadku
Zobacz załącznik 108477
Mama dopiero po 10 minut zauwazyla ze mala juz nie ma sily ssac a tam dupa...ani kroelka nie poleciala.Jutro lece do sklepu po te soczki trojprzeplywowe moze pojdzie lepiej
Justysia dzieki serdeczne, moze uratowalas nas pzred czyms wielkim;-)
U mnie tez jest duzo polskich i ruskich sklepow i tez sa kaszki nestle, myslicz ze sa lepsze od tych tutaj?
A ja dzis sprobowalam dac malej mleko z kaszka i mimo ze dalam tylko(a moze az) 1 miarke kaszki dziurka 2 w smoczku z Aventu tego nie udzwignelaMama dopiero po 10 minut zauwazyla ze mala juz nie ma sily ssac a tam dupa...ani kroelka nie poleciala.Jutro lece do sklepu po te soczki trojprzeplywowe moze pojdzie lepiej
![]()

ja mam w sąsiedztwie fabryke Nestle i czasem są dni że na całym mieście wali spaloną czekoladą