reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Justynka a juz zdecydowalas z jakiej firmy bedziesz koupowala sloiczki.Ja myslalam o hiipie ale kolo mnie nie ma, sa tylko cow&gate wiec chyba wezme je zeby specjalnie nie jezdzic dalej.A co do kaszek to widzialam tez ze Cow&gate ma spory wybor smakow wiec chyba te bede kupowac.

ja nie wiem jeszcze. w Laury przypadku nie skupiałam się na jednej firmie a kaszki mam jeszcze z PL a tak to kupuje w ruskim sklepie mają nestle.
Aga jak będziesz kiedys kupowac soczki, to te w plastikowych butelkach (nie pamietam firmy, chyba tez cow&gate)zwórc uwage na opis na butelce, trzeba ostrożnie bo powodują rozwolnienie:baffled: a wnocy absolutnie zakaz.

No u mnie juz po obiadku zjadła wczotraj troszke tego kremu marchwiowego z jarzynami a dzis reszte dojadła takze caly słoiczek zjedzony i nic jej nie jest a ona mega szczesliwa.
Wiec ja juz bede jej dawala to co mam juz sprawdzone.
Czarna i ja do mleka dodaje max 2 łyżeczki kaszki bo zdecydowanie wole dawac łyżeczką ale poczekam jeszcze bo boje sie ze zatwardzenia dostanie :-p
Mówie wam jak ona chetnie zjada z tej łyżeczki!!!
Dzwoniłam dziś to położnej bo znów mi nie chciała pic mleka i położna powiedziala mi, że najprawdopodobniej mleko jej juz nie smakuje!!:szok: jednak najpierw mam dawac zadziej nie co 3 h bo ona juz jest duza i moze po 3h nie jest glodna mam ja obserwowac a jak nie to ostatecznie zmiana mleka.Dałam jej kaszke bananowa do mleka i wypiła pieknie wiec pewnie ksiezniczce mleczko przestało smakowac:tak:no zobaczymy
No a to moja lalunia po obiadku:-p
Zobacz załącznik 108477

Fajosko wygląda...jak Haneczka skonczy 3 miesiac to tez dostanie marchwiankę;-)

Wsklepie pokazywali mi ze np 2 ma byc pod nosem I tak robie :-)

Ja mam ochote dac mojej kaszki z lyzeczki ale troche sie waham a tak mnie kusi ze szok Chcialabym dac jej troszeczke i zobaczyc czy wogole bedzie chciala :-)Ale nie wiem co robic ??????????

to sprobuj.ona nie musi byc stara zeby jesc z lyzeczki.w szpitalu jak dokarmiali maluchyb to mowili zeby mleko najlepiej z lyzeczki podawac albo strzykawki zeby chcial ssac piers pozniej.ale mojemu i tak butle dali.takie gadanie tylko....wiec probuj i zdaj relacje hihi:)
moj dzisiaj tez z 2 pil w takim razie:)

He he ehhehe ... ja to jeszcze będąc w ciąży nakupowałam tych słoiczków z daniami ale są po 4 miesiącu i poczekam chyba do 17 lutego i zaczne dawać.
Jednak cyc do wygoda - bez podgrzewania, zbędnych robót ... tylko trzeba właściwie uważać na wzdymające rzeczy.
A tak apropo wzdymających rzeczy to niektóre słoiczki w składzie mają np. cebulę - w niedużym procencie ale mają.

Justysia dzieki serdeczne, moze uratowalas nas pzred czyms wielkim;-)
U mnie tez jest duzo polskich i ruskich sklepow i tez sa kaszki nestle, myslicz ze sa lepsze od tych tutaj?

A ja dzis sprobowalam dac malej mleko z kaszka i mimo ze dalam tylko(a moze az) 1 miarke kaszki dziurka 2 w smoczku z Aventu tego nie udzwignela:-p Mama dopiero po 10 minut zauwazyla ze mala juz nie ma sily ssac a tam dupa...ani kroelka nie poleciala.Jutro lece do sklepu po te soczki trojprzeplywowe moze pojdzie lepiej:-D

Mój maluszek ma 2,5 miesiąca. Chciałam sie dowiedzieć czy moge dac mojemu synkowi do spróbowania startego jabłuszka lub jakąs kaszkę....? Pozdrawiam pazdziernikowe mamy:)

reklama
Justysia dzieki serdeczne, moze uratowalas nas pzred czyms wielkim;-)
U mnie tez jest duzo polskich i ruskich sklepow i tez sa kaszki nestle, myslicz ze sa lepsze od tych tutaj?

A ja dzis sprobowalam dac malej mleko z kaszka i mimo ze dalam tylko(a moze az) 1 miarke kaszki dziurka 2 w smoczku z Aventu tego nie udzwignela:-p Mama dopiero po 10 minut zauwazyla ze mala juz nie ma sily ssac a tam dupa...ani kroelka nie poleciala.Jutro lece do sklepu po te soczki trojprzeplywowe moze pojdzie lepiej:-D

nie "czymś" tylko kupą po pachy:rofl2:
a kaszki raczej biore od ruskich chociaz nestle w sumie angielskie:-D ja mam w sąsiedztwie fabryke Nestle i czasem są dni że na całym mieście wali spaloną czekoladą:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry