• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

No a moje dziecię postanowiło zostać wegetarianinem :baffled: Za nic nie chce zjeść czegokolwiek z mięsem. Bez mięska proszę niema problemów, owocki wsuwa jak najęty, kaszką też nie pogardzi i a obiadku z mięskiem nie ruszy. I co ja mam z nim zrobić ?............Już zastanawiałam się nad tym żeby dodawać do każdego banana :eek:

reklama
Marma moja jeszcze nie jadła nic z mieskiem ale jutro chyba wybiore się na zakuy i pokupie jej troszke sliczkow z mięskiem powiem tak mojej kuzynki córeczka ma 1,5 roczku tak samo nie chciała jesc nic poza słodyczami :baffled: to Aneta dawala jej miesko ze sloczka na ciastko i jakos pochłaniała:-D:-D

Marma mozesz Kacperka probowac oszukiwac i co ktoras łyzeczke wcisnac miesko, albo poczekac jakis czas i znowu sprobowac. A jak nie chce drobiu np, to sprobuj mu dac cos z kroliczkiem czy cielecinka.

Mój wcina obiadki te po 6.na początku sie krzywił bo one juz troche wysiłku wymagają ale jest ok.kaszki zjada z checia bananowa i malinowa, owoce lesne i morelow trzeba mu troszke wciskac:)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?

Oj u Potworniastego to nie przejdzie. Próbowałam wczoraj dawać mu mięsko razem z bananem i banana zjadał a mięsko wypluwał :baffled: A co do mięs to już wszystko próbowałam i nic nie przeszło. Tylko jarzynki je. Uwielbia ziemniaczki ze szpinakiem i jarzynową.

U mnie w realu sa tansze słoiczki i kaszki niz w tesco... W tesco ogolnie jest dosc drogo. Ciuszki tez sa drogie... ;/

Szkoda, że u nas nie ma Raeala. A orientujecie się jak jest w Carefourze?

No a moje dziecię postanowiło zostać wegetarianinem :baffled: Za nic nie chce zjeść czegokolwiek z mięsem. Bez mięska proszę niema problemów, owocki wsuwa jak najęty, kaszką też nie pogardzi i a obiadku z mięskiem nie ruszy. I co ja mam z nim zrobić ?............Już zastanawiałam się nad tym żeby dodawać do każdego banana :eek:

HIHI! Dobre! Wyrośnie miłośnik kuchni egzotycznej.

U nas królik tylko na razie z mięs, ale kupiłam z Gerbera i bardziej Marice smakuje niż z Bobovity. Czeka rosołek z kurczakiem...

Ja jeszcze bez mięska, ale jak tylko się zapasik skończy, a skończy się wtym tygodniu, startujemy z mięskiem.
Wogóle moja też woli gerbera lub Hipp nież bobovitę.
Tylko, ze bobovita tańsza!

)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?

Ja daję tylko słoiczki - był banan, jabłka, jagody, śliwki, morele, gruszki, brzoskwinie i mieszane - wszystko co po 4 miesiącu już dawałam.
Nie chciała jeść tylko tych z jagodami.

reklama
Mój wcina obiadki te po 6.na początku sie krzywił bo one juz troche wysiłku wymagają ale jest ok.kaszki zjada z checia bananowa i malinowa, owoce lesne i morelow trzeba mu troszke wciskac:)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?
u nas jak na razie tylko jabłuszko i banan :-) jeszcze chyba za wcześnie na inne owoce :eek: poczekamy aż na ogródku będą pyszne truskawki:rofl2: malinki:rofl2: i poziomki :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry