dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oli dzis pierwszy raz miala sloiczek po 6 miesiacu i byly takie wielkie kawalki a Ona sobie swietnie z nimi radzila :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas jak na razie tylko jabłuszko i banan :-) jeszcze chyba za wcześnie na inne owocepoczekamy aż na ogródku będą pyszne truskawki
malinki
i poziomki
![]()

malena ja pisałam o surowych owocach a nie słoiczkach ;-) ;-)Dlaczego uważasz, że za wcześnie?
Przecież słoiczki są dostosowane do wieku![]()
jaki konkurs? nic nie słyszałamU nas dzisiaj były jabłka i gruszki bobvita. A tak przy okazji jest konkurs na nakrętki.

no to ja trafiłam na stare słoiczki :-) tylko 5 sztuk!!! co można wygrać??Trzeba zbierać nakrętki - 5 sztuk i wysłać. ilość zgłoszeń bez ograniczeń, a konkurs do 12.07. Są etykietki przyczepione do słoiczków.
w jakiejś gazetce wyczytałam że 100 000zł i wiele wspaniałych nagród:-) szczegóły na stronce bobovityno to ja trafiłam na stare słoiczki :-) tylko 5 sztuk!!! co można wygrać??
My mamy już 4 nakrętki ale po jutrzejszym obiadku będzie 5!:-)w jakiejś gazetce wyczytałam że 100 000zł i wiele wspaniałych nagród:-) szczegóły na stronce bobovity