• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
A ja sobie wymyśliłam ze powoli zeczne sma gotowac. Ale póki co moje obiadki są fuj. I tak zaczne jej dzielic oiadek 190 ml na dwa...i dodam troche swoich jarzynek:tak:

Mój A powiedział ze od dziś będę milionerka bo on wygrywa dziś 17 milionów w TOTKA więc o te marne;-) 100tys nie będę z wami walczyć;-) Bo byście szans nie miały;-):-)

MARTYNKA trzeba było Czarnej nie wtajemniczać, teraz szanse marne... Czarna ma gromadkę to wiesz ile tych słoików nakupują ;););)

Słuszne spostrzeżenie! To niesprawiedliwe!

Mój A powiedział ze od dziś będę milionerka bo on wygrywa dziś 17 milionów w TOTKA więc o te marne;-) 100tys nie będę z wami walczyć;-) Bo byście szans nie miały;-):-)

My dostałyśmy kupon od teścia - musimy wygrać.
Już nawet wiem co będziemy robić z pieniędzmi :tak:
Ale znaj szczodość moją - możemy się na pół podzielić :-p

reklama
Dorotko wiesz jak ja Ciebie lubię :-p:-D
:-DOK BEDE O TOBIE PAMIETAC :tak:
I co jak sie czujesz MILIONERKO ?????????:-D
MARTYNKA trzeba było Czarnej nie wtajemniczać, teraz szanse marne... Czarna ma gromadkę to wiesz ile tych słoików nakupują ;););)
DOBRE HEHEHE :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry