• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Oj u Potworniastego to nie przejdzie. Próbowałam wczoraj dawać mu mięsko razem z bananem i banana zjadał a mięsko wypluwał :baffled: A co do mięs to już wszystko próbowałam i nic nie przeszło. Tylko jarzynki je. Uwielbia ziemniaczki ze szpinakiem i jarzynową.
U nas smakuje wszystko prawie ale jak obiadek nie ma mięska to gorzej wchodzi, dzisiaj były warzywa na parze z ryżem i trzeba było się nagimnastykować żeby wszystko zjadł. A wszystko co ma mięsko pożera:-):-)

Oli dzis pierwszy raz miala sloiczek po 6 miesiacu i byly takie wielkie kawalki a Ona sobie swietnie z nimi radzila :-)
No to gratulacje!
U nas pierwszy raz z dużymi kawałkami był mniej udany, mały ksztusił się ale teraz już je pięknie:-)

reklama
Ja mam razem 10 nakretek Bobovity, wiec wysle 2 zgłoszenia do konkursu. Ja zupki i obiadki głownie sama gotuje, owocki tez tre sama, wiec mamuski słoiczkowe mają większe szanse :-)
A moze akurat ktoras z nas wygra te 100 tys :-D

Ja mam razem 10 nakretek Bobovity, wiec wysle 2 zgłoszenia do konkursu. Ja zupki i obiadki głownie sama gotuje, owocki tez tre sama, wiec mamuski słoiczkowe mają większe szanse :-)
u nas tylko słoiczki więc troszkę nakrętek się nazbiera ;-) z tym że na stronie bobovity nie mogłam nic znaleźć na temat konkursu :-( trzeba się wybrać do rossmana po nowe słoiczki może tam będzie jakieś info na ten temat ;-)

My mamy już 4 nakrętki ale po jutrzejszym obiadku będzie 5!:-)
Może poszczęści mi się na te 100 000:rofl2::-D:-D:-D
Wątpie:no::sorry:

Ja też wysyłam - może się uda, jak szczęście dopisuje ostatnio? :)

Nie nie nie!
Te 100tyś jest moje. Możecie sobie wziąć wycieczki :-D

Wczoraj dałam jarzynki z królikiem.
Takiego szału na zupkę to jeszcze nie było.
Chyba mi mały mięsożerca rośnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry