J
Justa19
Gość
a jak to jest z herbatkami dla dzieci? Ja podaje malej z Hipa i bobovity a powiedcie mi czym rozni się herbtka dla dzieci od tej zwyklej owocowej??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiu dobrze mówisz ja tez będe dawac do 3 roku chociaz taka zwykłą owocową tez dam wczesniej ale jak narazie jestesmy na tych dla dzieci;-)Uwazam ze nie ma się gdzie narazie spieszyc....
Aha jak was tak czytam to czuje sie taka zacofana Moja Oliwka jada glownie mleko I raz dziennie albo owoc albo obiadek
Wy czasto dajecie w ty samym dniu i owoc i obiadek i jescze cos Aha moja jescze mleko z dodatkiem kachy
Nie wiem czy dobrze robie dajac jej jednego dnia owoc na obiadek a drugiego zupke Czy Ona lepiej niech ma witaminki z owockow i wartosci odrzywcze z obiadku w jeden dzien ? Jak myslicie ?