• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

No niczym kacha na noc i na dzien sie u nas nie różni;-)

Tan Smaczny sen - mleczko, mnie wkurzłąo bo jakos gorzej leciało lub wogóle i Hanka darła mordeczke, a kaszka na tym mleku szybciej i mocniej gęstniała. :dry:

reklama
I kupilam z Hipaa
sloiczek OWOCE & JOGURT w skladzie nie ma pelnego mleka wiec bedziemy testowac czy cos sie niuni bedzie dzialo po tym
Kaszke kupilam nowa Ryzowa jablko i gruszka Co y Oliwce urozmaicic :tak:

Ale jak Oli ma skazę, to może powinnaś się wstrzymać lub przynajmniej skonsultować z pediatrą...

jak namówić kamisia do picia czegoś innego niż cyc, na mleko ble, na soczki, wode herbatke bleee. Probowałam już łyżeczką, butelką, niekapkiem i niec, a może mu się nie chcea pić.

Może mu się nie chce :-)

No niczym kacha na noc i na dzien sie u nas nie różni;-)

Tan Smaczny sen - mleczko, mnie wkurzłąo bo jakos gorzej leciało lub wogóle i Hanka darła mordeczke, a kaszka na tym mleku szybciej i mocniej gęstniała. :dry:

No ja też miałam ten problem, ale smoczek dwójkę kilka razy wykałaczką potraktowałam i jest ok. Ten do kaszki też Bartkowi nie leżał.

a my dzisiaj zjedliśmy zupę szpinakową,szamał aż krzyczał,nie nadarzałam z łyżeczka:-D tylko mam problem,bo znowu zaczął mnie grzyźć w cyce i myśli,że to zabawa:-(nie wiem jak go tego oduczyć,może któraś ma jakiś pomysł?:baffled:

Starszygo podobno trzeba delikatnie ugrysć:-p. A w tym przypadku jak gryzie odstawiaj od piersi i znów przystawiaj czasochłonne ale skuteczne;-) i pokazywac mina ze sprawia Ci to ból;-)

Starszygo podobno trzeba delikatnie ugrysć:-p. A w tym przypadku jak gryzie odstawiaj od piersi i znów przystawiaj czasochłonne ale skuteczne;-) i pokazywac mina ze sprawia Ci to ból;-)
możesz też głośno powiedzieć AŁA BOLI MNIE TO!!!!! u mnie poskutkowało jak Amelcia mnie szczypała po twarzy :-) kilka razy podniosłam głos i mała się oduczyła.

reklama
PPATQA może nie chce pić, Marika też nic oprócz cyca jakoś nie potrzebuje
MOLI pokaż mu, że Cię boli np. delikatnie krzyknij...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry