Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I kupilam z Hipaa
sloiczek OWOCE & JOGURT w skladzie nie ma pelnego mleka wiec bedziemy testowac czy cos sie niuni bedzie dzialo po tym
Kaszke kupilam nowa Ryzowa jablko i gruszka Co y Oliwce urozmaicic![]()
jak namówić kamisia do picia czegoś innego niż cyc, na mleko ble, na soczki, wode herbatke bleee. Probowałam już łyżeczką, butelką, niekapkiem i niec, a może mu się nie chcea pić.
No niczym kacha na noc i na dzien sie u nas nie różni;-)
Tan Smaczny sen - mleczko, mnie wkurzłąo bo jakos gorzej leciało lub wogóle i Hanka darła mordeczke, a kaszka na tym mleku szybciej i mocniej gęstniała.![]()
możesz też głośno powiedzieć AŁA BOLI MNIE TO!!!!! u mnie poskutkowało jak Amelcia mnie szczypała po twarzy :-) kilka razy podniosłam głos i mała się oduczyła.Starszygo podobno trzeba delikatnie ugrysć. A w tym przypadku jak gryzie odstawiaj od piersi i znów przystawiaj czasochłonne ale skuteczne;-) i pokazywac mina ze sprawia Ci to ból;-)