Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

natusia mam pytanko czy twój pijen cokolwiek z butelki bo Kamiś nic nie chce, ostatnio przestawiąłm się na niekapek może to wyjdzie
My na spacer zabieramy mnustwo rzeczy bo nigdy nie wiadomo co moze sie zdarzyc i gdzie dotrzemy hehe : deserek , butelka z herbatka , chusteczki nawilżane, pieluchy, kocyk , chrupki, zabawki no i cos cieplejszego do ubrana np kurteczke. Tato mowi że my to zawsze jak slone sie ciagnemy bo tego tak duzo. On jak idzie to tylko jakas zabawka i butelka hehe

A ja mam takie pytanie, do kiedy dziecko powinno pozostawać na mleku?
Tzn jak długo musi jeść mleko bo zamierzam karmić tak do roku i nie wiem co dalej bo jak wiecie u nas butla to wróg nr 1 więc sztucznego nie da rady![]()
natusia mam pytanko czy twój pijen cokolwiek z butelki bo Kamiś nic nie chce, ostatnio przestawiąłm się na niekapek może to wyjdzie