reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Chyba szybko nie dołączę do tego wątku. Kurcze szybko zaczynacie wprowadzać te pokarmy, ale Marika ma dopiero niecałe 2,5 m-ca... i na cycu tylko, więc u nas pewnie nieprędko. Pewnie w kwietniu zaczniemy wprowadzać słoiczki, bo chyba jakoś w maju do pracy wrócę...

reklama
KATE ja tez chyba nie predko zaczne cos wprowadzac bo jestesmy teraz na hipoalergicznym mleku i musze sie kontaktowac z lekarzem co i kiedy jej podac W czawrtek mamy szczepienie i jak nie zapomne to zapytam :-)

a ja dzisiaj kupilam kaszke ryzowa z bananami od 4 miesiaca i teraz patrze na nia mocno i sie zastanawiam:)))dac czy nie dac...:)bo ja sie robi z mlekiem wiec moge mu dac z jego NANem...

ASIU twoj Rafalek chyba najwiecej je z naszych dzieci heheh Mojej w dzien zawsze robie 120 ml wody a z mlekiem wychodzi 130 i ona czasem wypije cale 130 ale glownie pije okolo 100 ml
Na opakowaniu pisze ze w jej wieku powinnam dawac jej 180 ml wody co daje z mlekiem 200 ml i ktoby to zjadl hihihi

reklama
Lili ciągle starcza 120ml, w ruskim sklepie może zaopatrze się w jakieś kaszki dla niej. Oczywiście jak M będzie kiedyś w domu...........bo na 2 wózki nie dam rady a piechota dla Laury jest za daleko, chyba bysmy 3h w jedną stronę szły:cool2: a autobus sie tam nie zatrzymuje. więc czekam. jak księżniczka w wieży. tylko warkocza brak:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry