reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Justysia do zaopatrz sie w taki podwujny wozeczek, bedzie w sam raz hihi:-D
A tak serio to mysle o drugom maluszku za jakies 2 lata i tez sie zastanawiam jak ja sie gdzies wybiore z taka dwujka maluszkow;-)
Ja malej narazie kupilam kaszke ryzowa z cow&gate i jest ok, a z Polski juz jada Nestle

reklama
Moja mala tylko na cycu, to jej caly swiat :-)
Kupilam pare sloiczkow, probowalam troszke jej dac na lyzeczce kilka razy, ale straszliwie sie krzywila i wypluwala. Z herbatkami to samo, smoczek to nie cyc wiec nie wie, ze go trzeba ssac, takze pewnie nie predko nowe produkty zagoszcza w jej menu.
Czy nauczy sie pic z butelki ????

Agniesia ja przez chwilę rozważałam kupno wózka dla bliźniaków i szczerze powiem, że nawet czasem by się przydał. Tylko z wejściem do autobusu byłby kłopot.
My w dalszym ciągu pozostajemy wierni cycusiom :-D

Aska mysle ze mozesz smialo dac ja mojej na 120ml daje 2 łyżeczki kaszki :)) i jest ok
ja czasami dodaje 1 łyzeczke ale i tak po 3 h domaga sie jedzenia:cool2:
ASIU twoj Rafalek chyba najwiecej je z naszych dzieci heheh Mojej w dzien zawsze robie 120 ml wody a z mlekiem wychodzi 130 i ona czasem wypije cale 130 ale glownie pije okolo 100 ml
Na opakowaniu pisze ze w jej wieku powinnam dawac jej 180 ml wody co daje z mlekiem 200 ml i ktoby to zjadl hihihi
to tak jak moj choc coraz czesciej zjada 130;-)

Moja mala tylko na cycu, to jej caly swiat :-)
Kupilam pare sloiczkow, probowalam troszke jej dac na lyzeczce kilka razy, ale straszliwie sie krzywila i wypluwala. Z herbatkami to samo, smoczek to nie cyc wiec nie wie, ze go trzeba ssac, takze pewnie nie predko nowe produkty zagoszcza w jej menu.
Czy nauczy sie pic z butelki ????
Na pocieszenie powiem moja Laura była cyckowa i nigdy nie nauczyła sie pic z butli jak skonczylismy cycolic (kolo 6 miesiaca) piła juz z niekapka:tak:

Moja maluszek wczoraj miał kolejne podejscie do mar+jabł i juz lepiej poszło. Jutro samo jablko dostanie;-)

Ja dla Patryka wczoraj dałam marchewkę z jabłuszkiem ... zjadł ze 3 łyżeczki i nawet ładnie mu to szło. Ogółnie teraz to jest tak ... że w ciągu dnia ściągam mleko i dodaje kleiku i daje mu z łyżeczki i jeszcze jakiś inny posiłek np jabłuszko a tak to cyc i z butli herbatkę popije jak mu się chce ale mleka już nie. Kupilam zupkę jażynową to mu dam może jutro. Tak po troszku i może jedno karmienie cycem za jakiś czas zastapie jakimś innym jedzonkiem. Boje się tylo że to za wcześnie ale skoro nic mu nie jest to chyba jest ok ...

Moj wczoraj i dzis dostał samo jabłuszko i bardziej mu smakowało:-p niz z marchewka w tym tyg. pomecze go deserkami a w przyszłym tyg podam mu moze jakis obiadek? Ale zobacze jeszcze:tak:
aha ja narazie daje tak 1/4 1/3 słoiczka
Dzis Laura mu pomogła zjesc do konca:-D

na mojej wychodzi ze Sami ma ponad 6 ale ile dokładnie to nie wiem;-)
Niki miała ur 3290 6 tyg-5690 3miesiace-7300
Laura miała ur 2780 6 tyg-5250 3miesiace-6200
Ciekawe ile Smerf bedzie miał:-p:rofl2:
Kaka jak Hania pracuje nad ząbkami???:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry