Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
CZARNA anie wiesz jakiej firmy sa te kaszki dla alergikow???????
Mnie kusi aby kupic malej w sloiczku np marchewke lub jabluszko i sprowac jej to dac ale nie wiem czy jest sama marcher lub jablko?????????????
Przeciesz moge dac jej i zobaczyc jaka bedzie reakcja a w czwartek powiedziec lekarce ze jej dalam troszke Czy najpierw polecacie aby sama zrobila marchewke czy kupna dac na sprobowanie jak myslicie ?????????????
Dzieki dziewczyny
Ja jednak narazie z mlecznych to bede jej dawala to mleko co pije ale chyba dzis sproboje z ta marchewka lub jablkiem Jak nie kupie w sloiczku to sama zrobie
Czarna a ty dajesz sloiczki od poczatku czy robione i co najpierw podalas marchewke czy jablko?????
Ja se mysle ze podam jej i w piatek na szczepieniu powiem lkearce Bo ona i tak mi powie ze jak co to 4 miesiaca bo tak tez jest na sloiczkach napisane
Dziewczyny ja dałam mojej Jagusi nie całą łyżeczke kaszki z nestle z baananami mleczno ryżowej do mleka a szwagierka mi mówi że to powinna być sama ryżowa z bananami bo ta mleczna ma już mleko bebiko,a jak wy podajecie bo ja juz zgupiałam i nie znams oe na tych kaszkach?