reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
CZARNA anie wiesz jakiej firmy sa te kaszki dla alergikow???????

Mnie kusi aby kupic malej w sloiczku np marchewke lub jabluszko i sprowac jej to dac ale nie wiem czy jest sama marcher lub jablko?????????????
Przeciesz moge dac jej i zobaczyc jaka bedzie reakcja a w czwartek powiedziec lekarce ze jej dalam troszke Czy najpierw polecacie aby sama zrobila marchewke czy kupna dac na sprobowanie jak myslicie ?????????????

Dorotka to nie sa dla allergikow tylko normalne do zrobienia po dodaniu mleka. Wiec mozesz spokojnie zrobic:tak: marchew jabłko mozesz kupic z gerbera:tak:

Olcia sa jabłkowe ale niepamietam czy od 4m;-)

Dzieki dziewczyny :tak:
Ja jednak narazie z mlecznych to bede jej dawala to mleko co pije ale chyba dzis sproboje z ta marchewka lub jablkiem Jak nie kupie w sloiczku to sama zrobie :tak:

Czarna a ty dajesz sloiczki od poczatku czy robione i co najpierw podalas marchewke czy jablko?????

Ja se mysle ze podam jej i w piatek na szczepieniu powiem lkearce Bo ona i tak mi powie ze jak co to 4 miesiaca bo tak tez jest na sloiczkach napisane

reklama
Dziewczyny ja dałam mojej Jagusi nie całą łyżeczke kaszki z nestle z baananami mleczno ryżowej do mleka a szwagierka mi mówi że to powinna być sama ryżowa z bananami bo ta mleczna ma już mleko bebiko,a jak wy podajecie bo ja juz zgupiałam i nie znams oe na tych kaszkach?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry