reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

JA ZACZĘŁAM DZIŚ ale porażka, Lili nie chce tego jeść:-p:-D na jabłka tak się skrzywiła jakby cytryne jadła i bleeeeeeeeeeee a na marchewke tak sie rozryczała że pół godziny ją uspokajałam i potem zajeła się... łyżeczką...:rofl2: chyba dlatego ją zainteresowała bo miała żywy rażący kolor:-D

reklama
Zasady żywienia dzieci ustalają specjaliści, popierają się wieloletnimi badaniami, statystykami i myślę, że z grubsza powinno się tego trzymać.

Tylko szkoda że tak często zmieniają zdania.
Co do argumentów nie bede ich przytaczac gdyż uważam że nierobię nic złego by się z tego tłumaczyć i mówić dlaczego tak postepuje nie inaczej, tymbardziej przed Tobą. Ok wyraziłaś swoje zdanie bo takie masz prawo. Ale nie masz prawa nas oceniać. Myśle że na tym powinniśmy zakończyć tą nie miłą dyskusję bo do niczego ona nie doprowadzi a po co się kłucic;-) I niech każda się zajmnie swoim dzieciątkiem

a ja się niezgadzam co do zywności modyfikowanej genetycznie czyli GMO, ciekawe czy wiesz ze soja jaka jest sprowadzana do polski to głównnie GMO, a z niej robione są pasze głównie dla drobiu, i nie wiem czy wiesz po co są modyfikacje

Widać mało się u nich dzieje na wątku...Magda masz racje, zawsze idzie się do czegoś doczepić. Ja również widziałm te zdjecia ale nie miałam odwagi tego napisać.
Ja tez ogladalam zdjecia Malutka jest sliczna ale czy nie za wielka ??????????
Nie chce obrazac nikogo Bo dziecko nie jest niczemu winne
Ale zamiast widziec u kogos cyf to moze najpierw nalezy posprzatac u siebie ?????????

dobra dziewczyny dajcie już sobie spokój bo matka w depresje wpadnie przez nasz wątek;-) niech Panie Mądre mądrzą się u siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry