reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja z Martynką też dostawałam prezenty od nestle chyba, a teraz też jeszcze nic nie przyszło. Tylko maila że mogę zarejestrować się na ABCdzieci, ale na razie czekam na odpowiedź co zrobić, bo żeby wejść trzeba wypełnić obowiązkowe pole o ciąży - który miesiąc - czyżby wiedzieli o czymś o czym ja nie wiem :-D;-).
Ja już do tej burzy nie będę się ustosunkowywać. Sprawdziłam jak było z Martynką - miała trzy i pół miesiąca jak dostała jabłko z zaleceń gastrologa, bo miała zaparcia i debridat i bakterie nie bardzo pomagały. Z Bartkiem poczekam do marca - tak jak mówiłam na początku - 3.03 mamy ostatnie szczepienie i wtedy zapytam czy ok. Karmić piersią będę do wakacji, chyba że mi się szybciej mleko samo skończy, bo tak miałam z Martyną i już w maju dokarmiałam ją sztucznym.

reklama
tak rozmawiamy o tym jedzeniu i głodna sie zrobiłam;-) ja ostatnio mam okrutną ochotę na rosół z domowym makaronem trzeba będzie więc cos wymyśleć i odstawić dietke na jeden obiad;-) póki co, tuńczyk z wody musi mi wystarczyć:sorry:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
hehehehehe

A ja myślę że laski się bardzo nudziły albo ... ich maluszki maja alergie pokarmowe i na siłę starają się tym problemem obarczyć inne mamy bo same nie mogą dać czegoś innego dla maluchów ...

Ps. u mnie na obiadek ... CHIŃSKIE ŻARCIE

to ja napisze duzymi drukowanymi literami;-)
ja magdasf1- bedac zwana przez niektore wyrodna matke (moze nie doslownie ale jednak) dopisuje sie do mam ktore karmia swoje pociechy jabluszkiem, kaszka , kleikiem i marchewka...
mamo helenki nie cce byc wredna, ale spogladajac na zdjecie twojej slicznej coreczki, stwierdzam ze otylosc u dzieci tez nie jest zdrowa....Jak widzisz wszystkiego mozna sie czepiac chociaz to nie moja sprawa
podpisuje sie dwomarekoma i jak bym umiala to i nogami pod tym co napisala justyna i czarna.
moze zajmijcie sie swoimi dziecmi, swoimi sprawami i swoimi "tematami" na forum...
I JESTEM GLUPIA BO DAWALAM ZOSI DANONKI:>:>:>:>:>:>
Przepraszam bardzo, wiem, że nie powinnam tu więcej pisać. Dla twojej informacji, moja córka wcale nie jest otyła, ma poniżej 50 centyla masy ciała dla dzieci w jej wieku!!!! Sorry, ma taką budowę ciała jak ja w jej wieku, a teraz ważę nawet nie 50 kilo a wcale się nie odchudzam, po prostu tak mam. Chyba nie wiesz co to otyłość u dzieci, proponuję ci wpisać w google "fat baby" a zaraz zobaczysz. Moja córka może nie jest szczupła ale otyła też nie jest. Przepraszam za to, że wogóle się odezwałam na tym wątku, najwyraźniej nie można mieć innego zdania niż wy w efekcie okazało się, że to moje dziecko jest otyłe, chociaż wcale nie jest, gratuluję rozumu... i żegnam. Każdy wraca do swoich spraw i koniec tej dyskusji
A to, że ma duże policzki w wyniku czego może wydawać się, że jest gruba, wcale tak nie jest, bo te poliki ma po mnie i ja też tak miałam. Aha i jeszcze napiszę to- teraz waży 7,600, możecie sobie sprawdzić w siatkach centylowych ile to jest.

Ostatnia edycja:
qrcze zrobiła się nie miłą sytuacja, ale dziewczyny jak macie inne zdanie niż większość mam na tym wątku to można było podzielić się swoimi uwagami, a nie z miejsca na nas naskakiwać. Każdy ma swoje zdanie i robi tak jak uważa za stosowne to chyba logiczne ale wypowiedzenie się na konkretny temat a nażucanie swojego rozumowania, to jest co innego noie chyba że jestem głupia blondyna i się nie znam

reklama
Przepraszam bardzo, wiem, że nie powinnam tu więcej pisać. Dla twojej informacji, moja córka wcale nie jest otyła, ma poniżej 50 centyla masy ciała dla dzieci w jej wieku!!!! Sorry, ma taką budowę ciała jak ja w jej wieku, a teraz ważę nawet nie 50 kilo a wcale się nie odchudzam, po prostu tak mam. Chyba nie wiesz co to otyłość u dzieci, proponuję ci wpisać w google "fat baby" a zaraz zobaczysz. Moja córka może nie jest szczupła ale otyła też nie jest. Przepraszam za to, że wogóle się odezwałam na tym wątku, najwyraźniej nie można mieć innego zdania niż wy w efekcie okazało się, że to moje dziecko jest otyłe, chociaż wcale nie jest, gratuluję rozumu... i żegnam. Każdy wraca do swoich spraw i koniec tej dyskusji
A to, że ma duże policzki w wyniku czego może wydawać się, że jest gruba, wcale tak nie jest, bo te poliki ma po mnie i ja też tak miałam. Aha i jeszcze napiszę to- teraz waży 7,600, możecie sobie sprawdzić w siatkach centylowych ile to jest.

SZANOWNA PANI!

Wydawało mi się, że wyraźnie napisałyśmy, że nie życzymy sobie więcej Waszych postów na naszym dziale a wypowiedź naszej koleżanki miała na celu raczej zwrócenie uwagi na to, że do wszystkiego można się "doczepić". Jeśli czegoś jeszcze Pani nie zrozumiała, bo widzę że na swoim koncie ma Pani niewiele postów, proszę wrócić do mojej wypowiedzi sprzed kilku stron i uważnie przeczytać, zwłaszcza podpunkty nr. 1 i 2, bo widzę, że sprawia to najwięcej trudności.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry