Ja z Martynką też dostawałam prezenty od nestle chyba, a teraz też jeszcze nic nie przyszło. Tylko maila że mogę zarejestrować się na ABCdzieci, ale na razie czekam na odpowiedź co zrobić, bo żeby wejść trzeba wypełnić obowiązkowe pole o ciąży - który miesiąc - czyżby wiedzieli o czymś o czym ja nie wiem
;-).
Ja już do tej burzy nie będę się ustosunkowywać. Sprawdziłam jak było z Martynką - miała trzy i pół miesiąca jak dostała jabłko z zaleceń gastrologa, bo miała zaparcia i debridat i bakterie nie bardzo pomagały. Z Bartkiem poczekam do marca - tak jak mówiłam na początku - 3.03 mamy ostatnie szczepienie i wtedy zapytam czy ok. Karmić piersią będę do wakacji, chyba że mi się szybciej mleko samo skończy, bo tak miałam z Martyną i już w maju dokarmiałam ją sztucznym.
;-).Ja już do tej burzy nie będę się ustosunkowywać. Sprawdziłam jak było z Martynką - miała trzy i pół miesiąca jak dostała jabłko z zaleceń gastrologa, bo miała zaparcia i debridat i bakterie nie bardzo pomagały. Z Bartkiem poczekam do marca - tak jak mówiłam na początku - 3.03 mamy ostatnie szczepienie i wtedy zapytam czy ok. Karmić piersią będę do wakacji, chyba że mi się szybciej mleko samo skończy, bo tak miałam z Martyną i już w maju dokarmiałam ją sztucznym.