reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
hehehehehe

A ja myślę że laski się bardzo nudziły albo ... ich maluszki maja alergie pokarmowe i na siłę starają się tym problemem obarczyć inne mamy bo same nie mogą dać czegoś innego dla maluchów ...

Ps. u mnie na obiadek ... CHIŃSKIE ŻARCIE

Anitko a u mnie wrapy - mieliśmy ochotę na coś innego a mąż specjalizuję się w takich pysznościach.

Co do rosołku to ja go uwielbiam ale na drugi dzień jest najlepszy.

reklama
Zaraz sie posikam ze smiechu chyba:-D:-D:-D:-Dchwile mnie nie bylo a tu takie jaja:-Dmoj dzisiaj mielone je bo zabkow nie musi miec do tego;-)

:rofl2:

jak tam weszłam dziś to wyparowałam tak szybko jak tylko mogłam. :-Dmam alergie na takie...matrony.
i zdziwione jeszcze bo chciały dobrze- takiego tonu używają na codzień w rozmowie? i z mężami swoimi? współczuję jeśli ich zachowanie jest dla nich normalne- bo dla mnie to nic innego jak brak kultury. Owszem, mozna komuś zwrócić uwagę, coś delikatnie doradzic itd ale nie wpadać w obce towarzystwo jak dym, nawrzucać i potem dziwić się...ale o co chodzi??
brrrr... nie chce mieć do czynienia z takimi ludźmi.

no tez poczytalam ten ich watek...i normalnie mnie trzesie...nazwalabym to inaczej ale to moze na zamknietym bo na bank to dalej czytaja:Pjaja jak berety...ale mi humor poprawilyscie:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry