reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Nikt nie robi z Was wyrodnych matek, bo każde dziecko ma najlepszą matkę pod słońcem :tak:
a że wypowiedziały się czerwcówki emocjonalnie... niektóre sporo przeszły z alergiamii i mają dużą wiedze na ten temat.
tylko jeszcze jedno pytanie SKĄD TE DZIECI MIAŁY ALERGIE????? czy od wczesnego wprowadzania stałych posiłków????

i już się nie odzywam

reklama
Witam bojowo nastawione Mamy Październikowe;-) :-)

No i po co ta złośliwość :sorry:

Nikt nie robi z Was wyrodnych matek, bo każde dziecko ma najlepszą matkę pod słońcem :tak:
a że wypowiedziały się czerwcówki emocjonalnie... niektóre sporo przeszły z alergiamii i mają dużą wiedze na ten temat. No i podobnie jak ja były zszokowane tym, że maluszki przed ukończeniem 4 miesiąca dostaja juz cos innego niz mleczko do jedzenia :sorry: chciały podzielić się z Wami swoim doświadczeniem, bo może nie zdajecie sobie sprawy czym może zakończyc się zbyt wczesne rozszerzanie diety :sorry: a jeśli chodzi o "szkoły karmienia" to nie spotkałam się z żadną, która zezwala na wprowadzanie nowych produktów przed 4 miesiącem :sorry:

Wasze Macierzyńskie Prawo decydować o tym jak i czym będziecie karmic Wasze dzieci :tak: ale warto znac tez inne opinie ;-)

Piszecie na otwartym forum, to każdy może wejść, przeczytac i sie ustosunkować do Waszych wypowiedzi ;-) więc nie miejcie pretensji, że ktoś Wam wyskakuje jak Filip z konopii ;-)
jeśli nie chcecie, aby ktokolwiek z poza Waszej Październikowej Społeczności czytał to co piszecie, zamknijcie sobie wątki i po sprawie :tak:

i tyle chciałabym Wam napisać :-)

zdrówka Waszym dzieciaczkom

a teraz czekam na lincz :-p

WRÓĆ PUNKT 1. i 2. :-)

czy mi sie tylko wydawało, że pożegnałyśmy już Te Panie??

:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nie bede linczowala tylko powiem tyle ze my zdenerwowalysmy sie bo serio wpadlyscie i zamiast normalnie napisac jak bylo to u was I spokojnie napisac co przeszly niektore mamy z dzieciaczkami to wy naskoczylyscie na nas odrazu I to nam sie nie spodobalo
Moze i jest duzo racji w tym co piszecie ale pozwolicie ze kazda bedzie robila ze swoim dzieckiem tak jak uzna za stosowne :-)
Watku nie zamykamy bo po co Przynajmniej mialyscie o czym pogadac bo chyba serio wam sie nudzi

Ciągle zachecam do lektury : Pierwszy rok życia niemowlaka.

Dobra laski. Wracajmy do naszego tematu.

Hanka zjadła wczoraj trochę marchewki. I wsio ok narazie. Zobaczymy co dalej będzie, Póki co wali radosnie pierdzioszki;-)

I bez mojego komentarza się nie obejdzie.
Popieram październikowe mamusie w 100 proc.
Dziewczyny nie potrzebnie naskoczyłyście to jest każdego indywidualna sprawa jak żywi swojego malucha.Przecież to jasne,że jeśli maluchom by coś było po marcheweczce czy jabłuszku to nikt by dalej bobasków tym nie karmił ale jeśli dziecko jest zadowolone i szczęśliwe i nic mu nie jest to jest najważniejsze.
Myślę że nie powinnyście sie wtrącać!!!
Bo jak tak dalej pójdzie będziecie sprawdzać czy pielucha przewinięta na czas bo przecież tym tez można zaszkodzić dziecko odparzając ich tyłeczek.

Dziewczyny bez urazy ale kazda matka wie co dla swojego bobaska jest najważniejsze.
Mamo Helenki nie wiem czy wiesz ale dzieci karmione mlekiem matki mają tak samo często alergie jak i dzieci karmione posiłkami normalnymi i nie powinnaś oceniać bo nie zawsze można karmić piersią.
Acha nasze dzieciaczki nie mają 2 mies.Tylko są trochę starsze.

Dziewczyny właśnie przyszła do mnie paczka z Hipa dostajecie takie paczki?Bo ja w szpitalu coś wypełniałam i teraz przychodzą różne paczki ostatnio był deserek i kaszka i marchewka i zjadłam to Jaguni:)

Wesoluka przy Laurze dostawałam takie paczuszki ale przy Samim jeszcze nie;-)

Mój właśnie zjadł swoje mleczko. Tak się zastanawiam nad schabowym na obiadek dla niego ale chyba poczekam aż mu ząbki wyrosną.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry